29 / 04 / 2024

halatsız asansör

halatsız asansör

Türkiye’deki son dönem faaliyetleri hakkında bilgi veren thyssenkrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, pazar liderliğini hedeflediklerini söyledi. Şarlı, Almanya ve İspanya’nın bu rakamın çok gerisinde kaldığını ifade etti.

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Cihad Sert tarafından kuruldu.

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Direnç Asansör Hırdavat İnşaat Ve Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Direnç Asansör Hırdavat İnşaat Ve Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Kızılbay tarafından kuruldu.

Bilici Asansör İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilici Asansör İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Bilici tarafından kuruldu.

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Elektrik Metal Ürünleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 750 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Küçükkahraman tarafından kuruldu.

Esse Gayrimenkul Danışmanlık Asansör Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esse Gayrimenkul Danışmanlık Asansör Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Yıldız tarafından kuruldu.

Apartmanlardaki asansör bakım ücretinde sınır var mı?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Apartmandaki asansör denetlemesi 10 dakika sürüyor, bu ayki fatura 371.5 TL. Yılda bir denetim oluyor ve mutlaka kırmızıya geçiriyorlar. Bu tahsilat, böyle yersiz olmuyor mu? Sınırı nedir?' sorusunu yanıtladı.

Çok katlı binalarda akıllı asansör entegrasyonu ile verimlilik!

Sensormatic’in sağladığı entegrasyon çözümü ile çok katlı binalarda çalışanların, şirketlerin ve bina yönetimlerinin en büyük sorunlarından biri olan asansör kapasitesi ve güvenliği sorunu tarihe karışıyor.

Yükselen Zemin Kaplama Hırdavat İnşaat Malzemeleri Asansör Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Zemin Kaplama Hırdavat İnşaat Malzemeleri Asansör Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Haandere, Abdulsamed Demircan ortaklığında kuruldu.

Bekren İnşaat Asansör Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bekren İnşaat Asansör Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Erken tarafından kuruldu. 

Asansör ve yürüyen merdiven seminerleri başlıyor!

Konut, AVM ve ofis gibi yaşam alanlarında sıklıkla kullandığımız asansörler ve yürüyen merdivenler için seminerler başlıyor.

Kleemann'dan HomeLifts ile asansör konforu!

Asansör dünyasının lider isimlerinden Kleemann, evlerine asansör konforu taşımak isteyenlere HomeLifts serisi ile en ideal çözümleri sunuyor.

Wittur, Uluslararası Asansör İstanbul'a katılacak!

İlk fuardan bu yana Asansör İstanbul’a aralıksız olarak katılan Wittur, 15.buluşmada da yerini aldı…

halatsız asansör Haberi

halatsız asansör

thyssenkrupp Asansör Türkiye’nin son dönemdeki faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Genel Müdür Turgay Şarlı, hedeflerinin liderlik olduğunu söyledi. Dünya genelinde 150 ülkede faaliyet gösteren şirketin Türkiye ofisinin 1999 yılından bu yana hizmet verdiğini anımsatan Şarlı, “2015 yılının ikinci yarısından itibaren merkez ülke olarak konumlandırılan Türkiye’de, inşaat sektörünün gelişimi ile birlikte büyümemizi sürdürüyoruz. Bu ivmemizi korumayı ve pazar lideri olmayı hedefliyoruz” dedi.


Türkiye’de büyümelerini destekleyecek alanlar arasında metro gibi ulaşım platformlarının da yer aldığını vurgulayan Turgay Şarlı, “thyssenkrupp Asansör’ün bu alandaki global deneyim ve uzmanlığını Türkiye’ye taşıyoruz. Şirketimizin son olarak Barselona metrosunun yeni istasyonlarında kullanıma sunduğu 128 yürüyen merpen ve 52 asansör, her yıl 30 milyon kişiyi taşıyacak. Benzer projeleri Türkiye’de de gerçekleştirebilecek güçteyiz. Aynı şekilde, AVM’ler, oteller, hastaneler ve ofisler...