23 / 07 / 2024

Hale Soran chp

Hale Soran chp

CHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hale Soran kimdir? Hale Soran, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hale Soran'ın biyografisi..

Sivrice'de kamu binaları bile kullanılamaz hale geldi!

CHP Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Veli Ağbaba Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremler sonrası bölgeye gitti. Tanrıkulu, Sivrice'de geçen yıl yapılan kamu binalarının bile kullanılamaz hale geldiğini belirtti...

Kanal İstanbul dünyada anılır hale gelecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce'nin "Kanal İstanbul'u yaptırmayacağım" söylemlerini eleştirdi. Erdoğan, " 45 kilometre uzunluğundaki bu kanal, İstanbul'un güzelliğine farklı bir güzellik daha katacak. Bir de marka olacak. Dünyada anılır hale gelecek." dedi..

Mehmet Özhaseki: İstanbul'u bu hale CHP getirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "1990 yılında İstanbul’daki kaçak yapılaşmayı görüyoruz. İstanbul’u bu hale getirenler 4 dönem CHP belediyesi. 1994’e kadar CHP var. İstanbul’a ihanet ederken kendilerini hiç suçlu hissetmiyorlar mı?” dedi.

Denizli Yatağan'daki kullanılamaz hale gelen spor tesisi mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Serinhisar ilçesine bağlı Yatağan Beldesi'nde açılan spor tesisinin kullanılamaz hale gelmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

CHP'den Capitol AVM'ye kaçak iddiası!

Geçmişte, ‘kaçak’ olduğu için yıkım kararı alınan Capitol AVM’nin çatısı son olarak restorasyon adı altında yükseltildi. BirGün’e konuşan CHP’li Sağ, “30 milyon liralık rant oluştu, suç duyurusunda bulunacağız“ dedi.

İmpomes, interneti tapu güvenliğinde net hale getirecek!

Birkaç yıldır İmpomes sistemi üzerinden kurumlara ve şirketlere tapu güvenliği ve mülk takibi konusunda önemli bir hizmet sunan İmpo İmar, interneti bireysel alıcıların tapu güvenliği konusunda net hale getirecek yeni bir ürün üzerinde çalışıyor.

CHP Gençlik Kolları okulları onaracak!

CHP Gençlik Kolları, başlattığı "Biz Geliyoruz" projesi kapsamında, Türkiye'nin 81 ilinde kötü durumdaki okulları onaracak.

CHP Kocaeli il binasında tadilat çalışmaları başladı!

CHP İl Örgütü Kocaeli Fethiye Caddesi Feridun Özbay Sokak’ta bulunan bir binayı satın aldı. CHP il binası olarak kullanılacak binanın tadilat çalışmalarının önümüzdeki hafta başlaması planlanıyor.

CHP'li Kubilay Gürer İzmit'te lokanta açtı!

Eski CHP’li Kubilay Gürer, İzmit Kapanönü Sokak’ta lokanta açtı. Kubilay Gürer, “Lokantamız yaklaşık 100 bin liraya mal oldu. Bir ay önce Tadında Ev Yemekleri faaliyete girdi fakat resmi açılışını henüz gerçekleştirmedik. '' dedi.

Kamu binaları depreme dayanıklı hale getirildi!

Olası Marmara depreminde okul, hastane ve afet yardımıyla koordinasyonunu sağlayacak can damarı kamu binaları, İSMEP projesiyle depreme dayanıklı hale getirildi. 10 yılda 3 milyar TL yatırımla 3 milyon kişi kurtarıldı. Bin 257 bina yeniden inşa edilerek hizmete kazandırıldı.

İnşaatta denetim nitelikli hale getirilmeli!

İNŞAAT Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, Adana-Ceyhan depreminin 18'nci yıldönümü olduğunu belirterek, yeni can kayıplarının yaşanmaması için yapı üretiminin ve denetiminin nitelikli hale getirilmesi gerektiğini bildirdi.

Gebze ulaşımda mükemmel hale gelecek!

Belirlenen program dahilinde çalışmaların startının verileceği Anibal Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçenin ulaşım arterleri olarak mükemmel bir hale gelmiş olacak” dedi.

Gayrimenkulde fiyatlar yerli yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Saral Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektöründe fiyatların bir an önce aşağıya çekilerek, yerli yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Hale Soran chp Haberi

Hale Soran chp

Hale Soran kimdir?

CHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hale Soran, 1967′de İstanbul’da doğdu. Kızılay Özel Hemşirelik Koleji ve Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. 


Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bir süre görev yaptıktan sonra eşinin görev durumdan dolayı Şanlıurfa’ya geldi. 


Edessa Tıp Merkezinde kuruluşundan itibaren 4 yıl İdari Müdür olarak görev aldı. 2008-2013 yılları arasında UKAMER Kalp ve Hipertansiyon Merkezinde İdari Müdür olarak çalıştı. 


Yrd. Doç. Dr. Ahmet Faruk SORAN ile evli olan Hale SORAN; iki çocuk annesidir. 1991 yılından beri yaşadığı Urfa’da bir çok gönüllü çalışmada görev almış ve bir çok insanın gelişiminde önemli rol...