14 / 05 / 2024

halı fuarı istanbul

halı fuarı istanbul

Halı sektörü ''Domotex Middle East İstanbul Fuarı''nda biraraya gelecek, son 6 yıldır Dubai'de düzenlenen fuar bu yıl İstabul'da gerçekleşecek

Domotex Middle East halı fuarı bu yıl İstanbul'da düzenlenecek!

Halı sektörü ''Domotex Middle East İstanbul Fuarı''nda biraraya gelecek, son 6 yıldır Dubai'de düzenlenen fuar bu yıl İstabul'da gerçekleşecek

İstanbul Hal fiyatları: İstanbul Hali'nde sebze meyve ne kadar? İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 23 Haziran 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, İstanbul Hali'nde bugün sebze meyve fiyatları kaç TL oldu? İşte 23 Haziran 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

İstanbul Hal fiyatları: İstanbul Hali'nde sebze meyve fiyatları ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 17 Haziran 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, bugün İstanbul Hali'nde sebze meyve fiyatları kaç TL oldu? İşte 17 Haziran 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

Lamp, 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topladı!

TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılan 40. Yapı Fuarı İstanbul'da Lamp 83'ün tüm ürünleri beğeni topladı.

İstanbul Akıllı Şehir Fuarı 1-3 Haziran'da!

İBB, Fira Barcelona'nın da işbirliğiyle 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul Akıllı Şehir Fuarı ve Kongresi (Smart City Expo Istanbul) etkinliğini gerçekleştirecek.

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 25-28 Mayıs'ta!

GTO Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.

Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı İstanbul'da başlıyor!

Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı ilk kez kapılarını İstanbul'da açacak. İstanbul gayrimenkul pazarının prestjini artıracak olan fuar heyecanında son 2 güne girildi

13. Konya İnşaat Fuarı İstanbul'da gerçekleşti!

Tesisat inşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik önderliğinde düzenlenen 13. Konya inşaat Fuarı hazırlık ve tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Empera Halı, Domotex Fuarı’nda görücüye çıktı!

Empera Halı, sektörün dünyadaki en önemli fuarı olan Domotex Fuarı’nda ilk yurtdışı fuar deneyimini yaşadı. Türkiye’nin yeni premium halısı Empera, Domotex Fuarı’nda pek çok ülkeden katılımcıyla bir araya geldi.

Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.

Domotex Fuarı, Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturuyor!

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Fuarı'nın Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturduğunu söyledi.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek!

Gayrimenkulün en önemli uluslararası platformları arasında yer alacak Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey’in ilki 24 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Madencilik ve tünelcilik fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı!

Madencilik Teknolojileri Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı (Tunnel Expo Turkey) ile Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Mining Expo Turkey) İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.

halı fuarı istanbul Haberi

halı fuarı istanbul

    Yapılan açıklamaya göre, son altı yıldan beri Dubai'de düzenlenen Domotex Middle East İstanbul Fuar'ı, 8 Kasım 2012 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayacak. 

     Yoğun çalışmalar sonucunda İstanbul'a kazandırılan fuar, sektörün dünyaya açılan yüzü olacak. Fuar, İstanbul Halı İhracatçıları Birliği'nin (İHİB) öncülüğünde, Deutsche Messe organizasyonunda düzenlenecek. 

     Sektör için tarihi bir fırsat olarak değerlendirilen fuar, yerli ve yabancı firmalar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Firmalara yeni iş bağlantıları kazandıracak fuar, açık kaldığı dört gün boyunca katılımcılarına zengin içerik sunacak. 

     Fuar aynı zamanda bu yıl İHİB öncülüğünde altıncısı gerçekleştirilen Halı Tasarım Yarışması'nın final gecesine de ev sahipliği yapacak. 

     Dünya halı temsilcilerinin fuara olan ilgisi, Türk halı sektörünün dünyadaki konumu ve tasarım yarışmasının detayları ise, 5 Kasım Pazartesi günü...