05 / 05 / 2024

halı sektörü 2013

halı sektörü 2013

Boydak Grubu, 50 milyon TL’lik yatırımla girdiği halı sektöründe ilk planda ürettiği koltuklara uygun halı tasarlamayı amaçlıyor. İstikbal ve Bellona’nın uygun fiyat politikası da tercihi kolaylaştırıyor.

Miller Holding inşaat sektöründe büyüyor!

1967 yılında M. Turhan Mildon tarafından kurulan ve ilk faaliyet alanı yedek parça olan Miller Holding 2013 yılında inşaat sektörüne hızlı giriş yapmıştır. Şirket Çanakkale'de Miller Style'ı hayata geçirmiştir.

İnşaat sektörü, 2015 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3.51 küçüldü!

2013 yılının üçüncü çeyreğinden bu yana ivme kaybeden inşaat sektörü, 2014 yılının son çeyreğinde yüzde 2.03, 2015 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3.51 oranında küçüldü.

İnşaat sektörünün yıldızı parlayacak!

7 Haziran sonrasına kilitlenen inşaat sektörü, seçim sonrasının "her halükarda" bugünden iyi olacağı görüşünde. Sektörün Ankaralı temsilcileri siyasilerden, büyümenin itici gücü inşaat sektörünün önündeki engellerin kaldırılmasını bekliyor.

İnşaat sektörü seçim sonrasından umutlu!

7 Haziran sonrasına kilitlenen inşaat sektörü, seçim sonrasının "her halükarda" bugünden iyi olacağı görüşünde. Sektörün Ankaralı temsilcileri siyasilerden, büyümenin itici gücü inşaat sektörünün önündeki engellerin kaldırılmasını bekliyor.

İnşaat sektörü seçimden sonra hareketlenecek!

7 Haziran sonrasına kilitlenen inşaat sektörü, seçim sonrasının “her halükarda” bugünden iyi olacağı görüşünde. Sektörün Ankaralı temsilcileri siyasilerden, büyümenin itici gücü inşaat sektörünün önündeki engellerin kaldırılmasını bekliyor.

Vinç sektörü büyüme hızı bir önceki yıla göre geriledi!

Vinç sektörü, hatırlanacağı üzere 2013 yılını yükselişle kapatmıştı. 2014 yılı beklentilerimiz de bir önceki seneyle paralellik gösteriyordu. Fakat söz konusu dönemde büyüme oranı, beklentilerimizin altında gerçekleşerek, yüzde 3.3'te kaldı

Mobilya sektörü 2015’te yüzde 9 büyüme hedefliyor!

2013'te 2.8 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren mobilya sektörünün 2014 ihracat ihracatın 3 milyar doları aştı. Net rakam olmamakla birlikte 2015 sonunda sektörün 3.8 milyar dolar ihracat yapması bekleniyor.

İnşaat sektörü 2015 yılında da iddialı!

2013 ve 2014 yıllarında zirveye oturan inşaat sektörü, 2015 yılında da iddiasını sürdürüyor. Firmalar, mart ayından itibaren yeni projelerini satışa çıkaracak, konut alıcısı ise yeni proje avantajlarını bekliyor

Halı sektörü 2,3 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi!

Dünya halı ticaretindeki payını her geçen gün arttıran Türkiye, yakın coğrafyada yaşanan ekonomik ve siyasi krizlere rağmen geçen yıl 2013'teki rekorunu kırmayı başardı. Halı sektörü 2,3 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Mobilya sektörü ihracatta 3 milyar doları aşacak!

MOSDER tarafından düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) 11’inci kez kapılarını açtı. Açılışta konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “TÜİK rakamlarına göre sektör 2013 yılında 2.8 milyar dolar ihracat gerçekleştirdi.

İnşaat sektörü 2015 yılına umutlu bakıyor!

2014 yılının inşaat sektörü için güzel geçtiğinin ifade eden Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, "2013 yılında yüzde 7 büyüyen inşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı." dedi..

Rıfat Yüzbaşıgil: İnşaat sektöründe büyüme yavaşladı!

Ortadoğu'da yaşanan iç savaş ve çatışmalar inşaat sektörüne de darbe vurdu,. İMO Konya Şube Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil, "inşaat sektörü, 2014 yılında 2013 yılında olduğu gibi bir büyüme gösteremedi.

Can Karahasanoğlu: İnşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı!

2014 yılının inşaat sektörü için güzel geçtiğinin ifade eden Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, "2013 yılında yüzde 7 büyüyen inşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı.

halı sektörü 2013 Haberi

halı sektörü 2013



Türkiye’de mobilya sektörünün duayeni nazarıyla bakılan Boydak Holding şirketlerinden Boyteks, üretime başladığı halıda da iddialı. Boyteks’in 50 milyon TL’lik yatırımla Kayseri’de kurduğu Boyteks Halı hızla ve yeni ürünlerle sektörde adından söz ettirmeye başladı. 180 bin metrekarelik alanda Türkiye’nin en büyük halı üretim tesislerinden birine sahip olan Boyteks, öncelikle markaları İstikbal ve Bellona için üretim gerçekleştiriyor. Dünya standartlarında kendi üretimini yapan Boyteks; standart akrilik, yün ve polipropilen halıların yanında farklı kalitelerde shaggy halı da yapıyor. Firma Türkiye’nin en büyük halı üretim firması ve dünyada da söz sahibi olmayı hedefliyor.


    Ürettiği mobilyalara özellikle de koltuk takımlarına uyumlu halılar tasarlayan İstikbal, hayli ses getirecek gibi. Son teknolojiler kullanılarak üretim yapan İstikbal Halı, uzman Ar-Ge kadrosundan büyük destek aldıklarını belirten İstikbal Pazarlama...