16 / 05 / 2024

haliç bölgesi arsa fiyatları

haliç bölgesi arsa fiyatları

Haliç bölgesindeki tarihi dokunun korunmasının önemine dikkat çeken EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş Direktörü Özdil Şahin, yeni projelerle arsa ve daire fiyatlarının şimdiden katlandığını söyledi..

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesinin 2. oturumu 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO tarafından 28 Nisan 2022 tarihinde ilk oturumu gerçekleştirilen anbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2. oturumu 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:30'da yapılacak. 

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesine 11 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO tarafından, İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. İhaleye 11 firma katıldı. 

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Emlak Konut Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 6. Bölge'nin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 6.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nde satılık 3 arsa!

Öz-Ar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy-Deliklikaya Sanayi Bölgesi'ndeki 3 arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 27 milyon 650 bin 700 TL olarak belirlendi.

Ege Bölgesi'de arsa ve arazi fiyatları artıyor!

First Class Gayrimenkul Arsa ve Arazi Uzmanı Aydın Özkaya, İzmir ve Ege Bölgesi'nde arsa ve arazilerin değerinin giderek arttığını ifade etti. Özkaya, ayrimenkul konusunda yıllardır edindikleri bilgi ve deneyim ışığında müteahhit ve mimarlara kurumsal çözümler ürettiklerini belirtti.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nin arsa fiyatları revize edildi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nin ( OSB ) arsa metrekare fiyatları, arsa ve alt yapı maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi.

Organize sanayi bölgesi emlak vergisi muafiyeti!

Türkiye sınırları içinde bulunan bina, arsa ve araziler emlak vergisinin konusuna giriyor. Vergide geçici vergi muafiyetleri bulunuyor. İşte organize sanayi bölgesi emlak vergisi muafiyeti...

Kartal Sanayi Bölgesi'nde ayda 500 liraya satılık arsa!

Kartal Sanayi Bölgesi'nde yer alan arsalar, 1976 yılında 40 ay vade ile ayda 500 lira taksitle satılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1976 yılında Kartal Sanayi Bölgesi'nde ayda 500 lira taksitle arsa!

Reşat Altın'ın bin 83 liraya satıldığı 1976 yılında, Kartal Sanayi Bölgesi'nde ayda 500 lira taksitle arsa satılıyormuş. Kartal'da peşinatsız, 40 ay vade ile arsa satın almak mümkünmüş.

Fırat Muşlu: Beylikdüzü sınırındaki Yakuplu bölgesi villa vadisine dönüşüyor!

İstanbul'un Yakuplu bölgesi, villa vadisine dönüşüyor. Durak Plus Gayrimenkul Başkanı Fırat Muşlu, bölgeye 3 bin 500 villa ve 500 konut yapılacağını belirterek arsa fiyatlarının da ikiye katlandığını söyledi.

Çorlu Islah Organize Sanayi Bölgesi'nde icradan 1.9 milyon TL'ye arsa!

Tekirdağ Çorlu Misinli Köyü'nün Islah Organize Sanayi Bölgesi'ndeki arsanın 659/2400 hissesi Çorlu 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkıyor. Arsanın borçlu hissesi bedeli 1 milyon 995 bin 438 TL olarak belirlendi.

Tuzla Orhanlı Sanayi Bölgesi 14 Nisan'da askıdan iniyor!

Tuzla Orhanlı Sanayi Bölgesi Nazım İmar Planı 14 Nisan 2014'te askıdan indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, planı 17 Ocak 2014'te onayladı. İşte Tuzla Orhanlı Sanayi Bölgesi imar planı...

haliç bölgesi arsa fiyatları Haberi

haliç bölgesi arsa fiyatları

Yaklaşan kış aylan İstanbul'daki bir meslek grubu için gelir kaybı demek. 


Bu insanlar, İstanbul'un Haliç bölgesindeki emektarlar kayıkçılar. 

Haliç Köprüsü'nün Sütlüce tarafına taşınması ile gelirlerinin neredeyse yan yanya düştüğünü söyleyen kayıkçılar, "Eskiden işlerimiz iyiydi, ama şimdi insanlar köprüden yürüyerek geçiyor" diyor. Osman bey, artık sadece bu semtte yaşayanların veya özellikle eski alışkanlıklarından vazgeçemeyenlerin kayıklara bindiğini söylüyor. 


GELENEĞİ YAŞATIYORLAR 


"Tarihi Sütlüce Motorlu Sandal iskelesi" adıyla, belediyenin kendilerine sahip çıkması ile dolmuş statüsüne kavuşmuş ve karşı kıyıya geçiş için standart bir ücret tarifesi belirlenmiş. Haliç'te karşı kıyıya geçişin karşılığı 1 lira 75 kuruş. Günde ortalama 50 kişi taşıdıklarını ifade eden Osman bey, "Kimi zaman kazanç çok daha az" diyor. Mazot giderleri başta olmak üzere, masraflar çıkanlınca ellerinde günlük 100 lira da kaldığı oluyormuş 50 lira...