07 / 05 / 2024

Haliç denizcilik binası

Haliç denizcilik binası

2004 yılında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Kasımpaşa'daki denize sıfır olan Bahriye Nezareti binasını boşaltarak Beylerbeyi'ne taşınacakmış. Deniz Saha Komutanlığı'nın bulunduğu 20 bin metrekarelik bina ise Milli Eğitim'e devredilecekmiş.

Divanhane Karakol binası Haliçport’un otoparkı için mi yıkılıyor?

İstanbul Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane Karakol binasının yıkımı İBB Meclisi’nde de gündeme geldi. Tarihi binanın yıkımı konusundaki tartışmalar devam ediyor...

Hatay'daki meclis binasının son hali mecliste!

Hatay ilinde bulunan meclis binasının son hali meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı binanın son durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı...

Galataport'un son hali böyle görüntülendi!

Tüm hızıyla devam eden Galataport projesinin son hali havadan görüntülendi. Proje içinde yer alan İstanbul Modern binası da önümüzdeki günlerde yıkılacak.

Çanakkale Havalimanı terminal binası açıldı!

Çanakkale Havalimanı terminal binası açılış töreni yapıldı. Başbakan Binali Yıldırım ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tören için Çanakkale'ye geldi.

Malatya PTT binasının tadilatı TBMM'de konu oldu!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya PTT binasının tadilatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Ağbaba sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

KKTC Ercan Havalimanı terminal binası 20 ayda açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, temelini attıkları KKTC Ercan Havalimanı’nın yeni terminal binasının 20 ayda hizmete açılmasının planlandığını söyledi.

Ankara Hali, Etimesgut'a taşınıyor!

Ankara Hali, Büyükşehir Belediyesi tarafından çizilen 5 yıldızlı proje ile Etimesgut’a taşınıyor. Halin taşınması ile adliye binası ve EGO otobüs depolama merkezi projelerinin önü açılacak.

Isparta'daki eski Doğumevi ve Çocuk Hastanesi binası ne durumda?

Isparta Yalvaç’ta yeni hastane binası yapıldığı için boşaltılan eski Doğumevi ve Çocuk Hastanesi binasının bakımsız hali, vatandaşları hem korkutuyor hem de tepkisine neden oluyor.

Sakarya Arifiye'ye yeni hal binası yapılacak!

Sakarya Arifiye ilçesi, Kirazca mahallesi'nde 95.121 metrekare arsa üzerine Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi inşa edilecek. Yeni hal binasının ihalesi 28 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

İskenderun'daki gemi şeklindeki fakülte binası bu yıl açıyor!

İSTE Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Ateş, 17 bin metrekare kapalı alana sahip 'Gemi' şeklindeki fakülte binasının tamamlandığını ve bu yıl açılacağını söyledi.

İlçe belediyelerinden Kocaeli Hal Binası'na tam not!

Kullar’da yeni yapılan modern hal binası, örnek ve model olmaya devam ediyor. Son olarak Kocaeli’ndeki ilçe belediyelerinin zabıtadan sorumlu başkan yardımcıları ve zabıta müdürleri, Kocaeli Meyve ve Sebze Hali’ni ziyaret ederek, detaylı bilgi aldı.

Haliçport toplantısı protesto edildi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'nce Haliç Kongre Merkezi'nde "Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Entegre Projesi Halkın Katılım Toplantısı" düzenlendi.

Kocaeli'deki modern hal binası hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Hali Hizmet Binası’nı kent esnafına kazandırdı. Modern hal binası 56 bin metrekare kullanım alanı, 62 adet 100 metrekare büyüklüğündeki dükkanları ve sosyal tesisleriyle dikkat çekiyor.

Haliç denizcilik binası Haberi

Haliç denizcilik binası



Denizciler 500 yıllık evlerinden ayrılıyor


Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 500 yılı aşkın bir süredir bulunduğu Haliç'i terk ederek Beylerbeyi'ne taşınıyor. 


    Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, 500 yılı aşkın bir süredir bulunduğu Haliç'i terk ediyor. Yaklaşık 135 yıldan bu yana Kasımpaşa'daki Bahriye Nezareti binasında faaliyet gösteren tarihi Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Beylerbeyi'ne taşınmaya hazırlanıyor. Komutanlık binasının bulunduğu yaklaşık 20 bin metrekarelik alan ise Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilecek. Bu devasa alan, içinde anaokulu, ilköğretim okulu ve liselerin yer alacağı bir eğitim kampüsüne dönüştürülecek. 

    17 Ağustos Depremi ile birlikte büyük hasar gören Gölcük Tersanesi ile Haliç'teki Taşkızak Tersanesi'ni birleştirerek Pendik'e taşıyan Deniz Kuvvetleri...