04 / 07 / 2024

haliç tersanesi için hangi firmalar teklif verdi

haliç tersanesi için hangi firmalar teklif verdi

Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi için hangi firmalar teklif verdi?

KİPTAŞ We Haliç projesi anahtar teslim için gün sayıyor! 

KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen We Haliç projesinin inşaatı tamamlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı paylaşımda Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hak sahipleri için kura çekilişi yapmasını ve dairelerin belirlenmesini beklediklerini belirtti.

Rams City Haliç'te peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç'ten konut almak isteyenler için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. 

Çankaya'daki bağ evi için kamulaştırma talebi!

Çankaya-Kuloğlu Sokak’taki tarihi bağ evinin son hali yürek burkuyor. 2017'de çıkan yangın nedeniyle ayakta duramayan bağ evi kimsesizler tarafından mesken edildi. Bağ evi için kamulaştırılma talep edildi. 

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali için İBB'den onay!

İBB tarafından Türkiye'nin 'en modern hal'i olacağı belirtilen Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali'nin arazisi için plan değişikliği yapıldı. Yapılan değişiklikle projenin önü açıldı.

Haliç Tersanesi Bilim Merkezi Projesi için çalışmalar başladı!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Haliç Bilim Merkezi ile ilgili detayları paylaştı. Avrupa’nın en büyük Bilim Merkezi olması planlanan proje için çalışmalar başladı...

Haliç Port için gün sayılıyor!

Etrafındaki fabrikaların temizlenmesiyle yeniden canlanması beklenen Haliç'te yatırım planları artıyor. Haliç Port projesinin başlaması için gün sayılırken bölgede yerli ve yabancı 10 marka otel açtı. 

We Haliç'in yüzde 25'ine rezervasyon alındı!

Ilgın İnşaat’ın, Gaziosmanpaşa Belediyesi  iş birliğiyle sektöre kazandırdığı We Haliç projesi için 10 ayda yüzde 25 rezervasyon alındı.

Konya'da yeni hal için yer önerisi!

Konya’ya yapılması planlanan sebze meyve hali için yer arayışı başladı. KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, projenin Meram'a yapılması gerektiğini söyledi.

Kayabaşı Rami Kuru Gıda Hali için imzalar atıldı!

Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı için Kayabaşı Batı Resneli Bölgesinde yapılacak modern çarşı için imzalar atıldı. Başkan Turan, "İhale 340 milyon artı KDV bedelle yapılan bir iş. 2018 yılı sonuna yetişecek şekilde projenin bitmesini temenni ediyoruz" dedi.

Türkiye yatırım yapmak için güvenli bir ülke!

Business Sweden Türkiye Ofisi Sorumlusu Friberg, "Türkiye hali hazırda yatırım yapmak için güvenli bir ülke" dedi.

Haliç-Karadeniz Sahra Raylı Sistem Hattı için düğmeye basıldı!

Haliç kıyısında bulunan Silahtarağa termik santraline kömür taşımak için kurulan "Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili (Dekovil) Raylı Sistem Hattı"nın yeniden hayata geçiyor.

Haliç-Karadeniz Sahra Hattı için ÇED raporu gerekli değildir kararı!

1. Dünya Savaşı yıllarında inşa edilen Haliç-Karadeniz Sahra Hattı'nı yeniden canlandırmak için başlayan çalışmalar son aşamasına geldi. Haliç-Karadeniz Sahra Hattı için "ÇED raporu gerekli değildir" kararı verildi.

haliç tersanesi için hangi firmalar teklif verdi Haberi

haliç tersanesi için hangi firmalar teklif verdi

Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi için Cengiz İnşaat-Taca İnşaat-Galeri Kristal ile Sembol Uluslararası Yatırım-Ekopark Turizm-Fine Otelcilik ortak girişim grupları ve Doğuş Holding AŞ teklif...