05 / 05 / 2024

Haliçe Nazır Fotoğraflar yarışması birinci

Haliçe Nazır Fotoğraflar yarışması birinci

Amplio Emlak Yatırım A.Ş. 'nin düzenlediği " Haliç ’e Nazır Fotoğraflar " yarışmasının sonuçları belli oldu. Dereceye giren fotoğraflar amplio.com.tr üzerinden görüntülenebiliyor...

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

Antalya'da 5 kişi kiralık ev yalanıyla dolandırıldı!

Antalya'da ev kiralayan S.E.Ö kiraladığı evin fotoğraflarını çekip, emlak sitelerine kiralık ev ilanı koyarak 5 kişiyi dolandırdı. Dolandırıcı S.E.Ö polis tarafından yakalandı. 

İşte AKM'nin içinden yıllar sonra ilk fotoğraflar!

Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM)yıllar sonra ilk hali görüntülendi. Yıkımına karar verilen AKM'nin içindeki tahribat dikkat çekti. İşte AKM'nin içinden yıllar sonra ilk fotoğraflar...

Cem Argun inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor!

Cam kemik hastası 46 yaşındaki Cem Argun, mimari tasarımlara ve inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor. Cem Argun: "İnşaat firmalarının teslim projeleri öncesi sergilerinde benim de fotoğraflarım yer alıyor. Bu benim için güzel bir başarı" dedi.

İzmir'e yatırım yapan kazanacak!

First Class Gayrimenkul Arsa ve Arazi Geliştirme Uzmanı Aydın Özkaya, İzmir'e yatırım yapan yatırımcıların önümüzdeki dönemde büyük gelir elde edeceklerini söyledi.

Mobilya sektöründeki KDV'nin yüzde 8'e düşürülmesi için teklif verildi!

3065 Sayılı Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi. Teklif ile, mobilya sektörü için geçerli olan yüzde 18'lik KDV oranının yüzde 8'e düşürülmesi öngörülüyor.

Düzce Belediyesi'nde bütçe görüşmeleri başladı!

Meclisin bütçe görüşme maratonu bugün birinci oturumu ile başlayacak. Düzce Belediye Meclisi 2017 yılı bütçesi için mesai yapacak. Meclisin Kasım ayı toplantılarının tamamlanmasından sonra şimdi de ‘Bütçe Toplantıları’ başladı.

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir'e yatırım çağrısı!

Yatırımcıya İzmir daveti 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi İzmir'de toplandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, açılış konuşmasında “Hangi sektörde olursanız olun, sizi, en iyi ev sahipliği yapacak kente, İzmir'e yatırım yapmaya çağırıyorum." dedi

Ufuk Aydın: Kırcami planı için her türlü desteğe hazırız!

Başkan Uysal ve Başkan Aydın, askıda olan 1/1000 ölçekli Kırcami Bölgesi Uygulama İmar Planı hakkında görüş alışverişinde bulundu. Aydın, Kırcami planlaması konusunda oda olarak her tür desteğe hazır olduklarını söyledi.

Silverline Ankastre, Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım'da yerini aldı!

Kartal Belediyesi ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ adını verdiği dönüşüm zirvesine ev sahipliği yaptı. Bölge yerel yönetiminin, yatırımcıların ve inşaat sektörünü besleyen yan sektörlerin katılacağı zirvede Silverline Ankastre’de yerini aldı.

Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi gerçekleşti!

‘Yerinde ve Birlikte Kentsel Dönüşüm' modelleri ile İstanbul ve Türkiye için örnek oluşturan Kartal Belediyesi; 2 Haziran’da “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım” temalı zirveyle bir ilki daha gerçekleştirdi.

Dumankayalar, Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi'ne katılacak!

İbrahim ve Ali Dumankaya, “Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım” zirvesinde bölgenin geleceğini değerlendirecek. Kartal’a yatırım yapan inşaat şirketlerinin yöneticileri ile Kartal Belediyesi’nin bir araya geleceği zirve 2 Haziran'da gerçekleşecek.

Silverline Ankastre, Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım zirvesine katılıyor!

Kartal Belediyesi 2 Haziran Çarşamba günü ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ adını verdiği dönüşüm zirvesine ev sahipliği yapıyor. İnşaat sektörünü besleyen yan sektörlerin katılacağı zirvede Silverline Ankastre’de yerini alıyor.

Haliçe Nazır Fotoğraflar yarışması birinci Haberi

Haliçe Nazır Fotoğraflar yarışması birinci


Amplio Emlak Yatırım A.Ş.'nin Haliç'i belgelemek amacıyla düzenlediği "Haliç’e Nazır Fotoğraflar" yarışmasının sonuçları belli oldu.


Dereceye giren 10 eser sahibinin ödüllendirildiği yarışmada birinciliği Betül Atan elde ederek Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn'da çift kişilik hafta sonu tatili kazandı. Yarışmada 2.'liği Gültekin Alkurt'un fotoğrafı kazanırken, Erkan Kalenderli katıldığı eser ile 3. oldu.


Dereceye giren fotoğraflar amplio.com.tr üzerinden...