29 / 04 / 2024

haliçköy rampası

haliçköy rampası

Tekirdağ'da yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Malkara-Keşan karayolu tekrar açıldı

İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

Haliç kıyısındaki arazinin imar planı iptal edildi!

İBB'nin kat yüksekliğini önce 10’a daha sonra 6’ya indirdiği Haliç kıyısındaki araziyle ilgili plan değişikliği İstanbul 10. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi...

Haliç kıyısında kat sınırı 4’ten 10’a çıkarıldı!

İBB Meclisi’nde yapılan plan tadilatı ile Haliç kıyısındaki 10 bin metrekarelik alan için kat sınırı 4'ten 10'a çıkarıldı. 

Haliç'in tarihi binaları yıkılmak üzere!

Tarihi yarımadanın Haliç kıyısında, Eminönü-Ayvansaray sahil şeridinde bulunan ve İstanbul’un en eski yerleşim mekanları olan binlerce eski ve bakımsız bina, yıkılmak üzere.

Haliçport kıyı kesimi imar planı askıda!

İstanbul Beyoğlu İlçesi, Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi’nin kıyı kesimini içeren imar planı teklifi askıya çıkarıldı...

Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü’nde bugün asfalt çalışması başlatıyor. Onarım ve asfalt yenileme çalışması yaklaşık 2 hafta sürecek.

Kadıköy Ayrılık Çeşmesi Mezarlığı restore edilecek mi?

İstanbul'un tarihi dokusunun en önemli göstergelerinden biri olan Kadıköy Ayrılık Çeşmesi Mezarlığı'ndaki tarihî mezar taşlarının da kırık dökük hali tepki çekiyor. Mezarlık İBB Meclisi gündemine taşındı.

Foça'daki Fransız Tatil Köyü yeniden turizme kazandırılmalı!

Türkiye'nin ilk tatil köylerinden olan Fransız Tatil Köyü, Türk turizmine yeniden hizmet için görev bekliyor. İzmir'in Foça ilçesinde bulunan ve yıllardır atıl durumda olan eski Fransız Tatil Köyü'nün hali görenlerin yüreğini burkuyor.

Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım yarın bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım-onarım çalışmalarının yarın sabah tamamlanacağını bildirdi. Metrobüs yolunda gece saatlerinde başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları başladı!

Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım onarım çalışmaları başladı. Çalışmalar pazartesi sabaha kadar sürecek. Haliç Köprüsü Edirnekapı-Mecidiyeköy istikametinde ana köprü beton bloklarla kesilerek anaköprü trafiği yan yola yönlendirildi.

Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışması hava muhalefeti nedeniyle ertelenmişi. İki gün sürecek çalışmalar boyunca Metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacak. Araç trafiği yan köprüye aktarılacak.

Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışmasının Cuma günü başlayacağını duyurdu.

haliçköy rampası Haberi

haliçköy rampası

Tekirdağ'da, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Malkara-Keşan karayolu tekrar açıldı. 

     Tekirdağ'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla devam ederken, şehir merkezinde kar yağışının ardından buzlanma etkili oldu. 

     Sabah erken saatlerde şehrin işlek caddelerinden Hükümet Caddesi'nde trafikte aksamalar meydana gelirken, Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Bulvarı'nda buzlanmadan dolayı çok sayıda araç yolda kaldı. 

     Tekirdağ Limanı'ndaki balıkçılar da soğuk ve olumsuz hava koşulları nedeniyle açılamadı. 

     Karayolları ekipleri, TEM Otoyolunda tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Malkara-Keşan karayolunun 18. kilometresinde bulunan Haliçköy rampasında buzlanma nedeniyle ulaşıma kapanan Malkara-Keşan karayolu tekrar açıldı. 

     Bu arada, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Tekirdağ ve ilçelerinde çok sayıda maddi hasarlı trafik kazasının meydana geldiği öğrenildi. 

     Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri de kazalara karşı...