05 / 05 / 2024

Halil Ali Eser

Halil Ali Eser

2015 Lazoğlu İnşaat Nakliyat Yedek Parça Gıda Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Halil Ali Eser tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Ali İmran Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali İmran Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman A. Fatroush ve İbrahim Halil Yüksel ortaklığında kuruldu.

Bauland İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bauland İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali İçer, Halil İbrahim Eser, Zeynep Göçek, Durhan, Eser ve Mehmet Karakuş ortaklığında kuruldu.

Ali Topuz, Büyükada'daki tarihi eser binasına ilave kat yaptı!

Ali Topuz,  Büyükada Bahçelerönü sokakta bulunan 2'nci derece tarihi eser binasına tadilat ruhsatı alıp iki kat bodrum bir kat da ilave yaptı.

Vali Ali Yerlikaya, inşaat mağdurlarıyla görüştü!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, UG Yapı ve Uğur İnşaat firmaları tarafından mağdur edilen vatandaşlarla görüştü. Buluşmada, UG Yapı ve Uğur İnşaat Şirketleri Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Tekin ve Metin Tamkoç'da bulundu.

Halil Kocaer'den Hidayet Koyu açıklaması!

KAŞ Belediye Başkanı Halil Kocaer, Hidayet Koyu'yla ilgili açıklama yaptı.Başkan Kocaer, ilçenin eskilerinden Özden ailesine ait olan koyun baba Hidayet Özden'in ölümü sonrası çocukları Ali, Hatay ve Kemal Özden'e geçtiğini anlattı.

BDO Yapı ve Enerji Limited Şirketi kuruldu!

BDO Yapı ve Enerji Limited Şirketi, Halil Ali Timur Bezmen, Baskın Dorçip, Murat Çağan Ökten ortaklığıyla 51 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Fener Kalamış Caddesi'nde kuruldu.

Altındağ Halil Şahin Çam Cami açıldı!

Hayırsever işadamı tarafından Üreğil Mahallesi’nde yaptırılan Halil Çam Cami ve Saliha Çam Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı. Ali Okan Çam tarafından yaptırılan cami 700 kişi kapasiteye sahip. 4 ayda tamamlanan cami Selçuklu mimarisiyle inşa edildi.

Almanya Lindlar Halil İbrahim Camisi törenle açıldı!

DİTİB bağlı "Lindlar Halil İbrahim Camisi" dualarla açıldı. Açılış kurdelesini Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin, Lindlar Belediye Başkanı Dr. Georg Ludwig, cami derneği başkanı Ali Yiğittekin birlikte kesti.

Halil İbrahim Demirhan ve Ali Demirhan, Ağaoğlu'ndan ayrıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda Körfez ülkelerinde vatandaşlara satış işlemlerini yapan Halil İbrahim Demirhan, Ali Demirhan, Orient World Wind Energy FZE, Orient Uluslararası Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. görevlerinden ayrıldı.

2015 Lazoğlu İnşaat Nakliyat Yedek Parça Gıda Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2015 Lazoğlu İnşaat Nakliyat Yedek Parça Gıda Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Halil Ali Eser tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Ali Ağaoğlu, Körfez Ülkeleri ile temaslarını sürdürüyor!

Suudi Arabistan'da Dam mam, Cidde, Mekke ve Riyad'a giden Ali Ağaoğlu, çeşitli yatırım ve işbirliği tekliflerini değerlendiren görüşmelerde bulundu. Ağaoğlu ziyareti şirketin uluslararası yatırım Başkanı Halil İbrahim Demirhan ve ekibiyle gerçekleştirdi.

Ali Ağaoğlu'ndan Suudi Arabistan çıkartması!

Dammam, Cidde, Mekke ve Riyad’a giden Ağaoğlu, çeşitli yatırım ve işbirliği tekliflerini değerlendiren görüşmelerde bulundu. Ali Ağaoğlu ziyaretlerini şirketin uluslararası yatırım Başkanı Halil İbrahim Demirhan ve ekibi ile gerçekleştirdi.

Halil Ergün, Anadolu Hisarı'nda Boğaz manzaralı ev aldı!

Aralık 2010'da ekrana veda eden 'Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'i Halil Ergün, evini değiştirdi. Halil Ergün, Anadolu Hisarı'nda 450 metrekare büyüklüğünde, Boğaz manzaralı müstakil ev satın aldı...

Halil Ali Eser Haberi

Halil Ali Eser

2015 Lazoğlu İnşaat Nakliyat Yedek Parça Gıda Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Halil Ali Eser tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


2015 Lazoğlu İnşaat Nakliyat Yedek Parça Gıda Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Her türlü inşaat malzemelerini toptan almak,...