05 / 05 / 2024

Halil Bal İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Halil Bal İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Halil Bal İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te 300 bin TL sermaye ile, Sancaktepe Emek Mahallesi'nde, Halil Bal Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

Bir kilo balın üretim maliyeti 127 TL’ye yükseldi! TAB mazot desteği talep etti!

Kır çiçek- yüksek yayla balının 1 kilogram maliyetinin 127,21 lira olduğunu açıklandı. TAB Başkanı Ziya Şahin, arı üreticileri için mazot desteği talep etti.

Balın kilogram maliyeti 110,76 TL olarak belirlendi!

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB) Başkanı Ziya Şahin, kır çiçek - yüksek yayla balının 1 kilogram maliyetini 110,76 TL olarak açıkladı. İşte detaylar...

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sinan tarafından kuruldu.

İnanılır gibi değil! Bir zamanlar herkesin evine giren bu balığın kilosu 750 TL oldu!

Bir zamanlar sadece denize yakın yerlerde değil, şehirdeki ortalama hanelere de giren kalkan balığı artık sadece zenginlerin lüks sofralarında görülür oldu. Marmara ve Karadeniz’in bu geleneksel balığının kilo fiyatı şimdilerde 750 TL’den başlıyor.

1 kilo istavrit kaç lira 2022? Çinekop fiyatı ne kadar? Şu anda hangi balığın mevsimi?

Balık sezonu yavaş yavaş başlıyor. Vatandaşlar, balığın ne kadar olduğunu, 1 kilo istavrit kaç lira 2022? Çinekop fiyatı ne kadar? şeklinde sorarak öğrenmeye çalışıyor. İşte detaylar!

Anzer balının 2022 yılındaki satış fiyatı belli oldu! İşte 2 Temmuz anzer balı güncel fiyat listesi

Türkiye'nin en geniş endemik bitkilerinin yer aldığı Anzer yaylasında üretilen balın bu seneki satış fiyatı belli oldu. Rize'de üretilip coğrafi tescil işareti verilen Anzer Balı geçen sene bin 200 liraya satılıyordu. İşte 2 Temmuz Anzer balı güncel fiyat listesi...

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

TOKİ Balıkesir Balya 116 konut ihalesi bugün!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Balıkesir 116 konut ihalesi yarın!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Balıkesir Edremit Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Halil Bal İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Halil Bal İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Halil Bal İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile 11 Şubat 2015'te, Halil Bal Müdürlüğü'nde kuruldu.


Halil Bal İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü inşaat ve inşaat taahhüt işleri yapmak 2-İnşaat plan ve projelerinin çizmek. 3-Her türlü İnşaat malzemelerinin toptan ve perakende satışını ithalatını ve ihracatını yapmak. 4-İnşaat  sıvası alçı dekorasyon işleri yapmak. 5-Her türlü yurt içinde ve yurt dışında altyapı inşaatı yapmak ve yaptırmak   6-Her türlü inşaat hafriyat işleri ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında ihalelere girmek işi yüklenmek yapmak ve yaptırmak       7-Her türlü kazı ve yol çalışmalarını yapmak bu  çalışmalarda çıkan atık maddelerin nakliyesini ve hafriyat işlerini yapmak  8-Fayans, yer karosu, lavabo,tuvalet, banyo küveti, armatür, su...