06 / 05 / 2024

halil demir ulaşım tercihi

halil demir ulaşım tercihi

Milliyet Emlak sayfasının bu haftaki konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamil Demir oldu. Demir, iş yaşamı dışında gündelik hayatına ilişkin olarak yapmayı sevdiği şeylerden, hobilerinden bahsetti.

Tumtaş Trafik Ulaşım Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tumtaş Trafik Ulaşım Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Nefes tarafından kuruldu. 

Halil Kocaer: Kaş Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor!

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, ''Kaş merkezli imar planı yapılıyor. 2 yıldır yapılması planlanıyor. Adı var ama kendisi yok. Ortada sadece söylentiler var. Bu havaalanı yapılırsa, kaç kişi gelir? Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor. Bunun stratejik önemi de vardır'' dedi.

Türkiye'nin demir yolu ulaşım sorunu mecliste!

Türkiye'nin demir yolu ulaşım sorunu 22 milletvekili imzasının yer aldığı gerekçe ile meclise taşındı. Türkiye için hayati önem taşıyan demir yolu taşımacılığının gelişmiş ülkeler seviyesine çıkartılması için Meclis araştırması açılması talep edildi..

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Kadir Koçdemir Bursa'daki ulaşım sorununa dikkat çekti!

Nilüfer Görükle Konutları'nda Bulgaristan göçmenleri ile bir araya gelen MHP Bursa milletvekili adayı Kadir Koçdemir, nüfus artışı ile birlikte gittikçe büyüyen ulaşım sorununa dikkat çekti.

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri!

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje E-5'e 5 dakikalık yürüme mesafesinde yükseliyor.

Demir Romance ulaşım krokisi!

Ağustos ayında teslim edilecek olan Demir Romance projesi Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar tüm daire tipleri yer alıyor. İşte Demir Romance ulaşım krokisi..

Demir İnşaat Demir Romance ulaşım!

Demir İnşaat Demir Romance ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. Daire fiyatları 285 bin TL'den başlangıç gösteren projede 28 adet villa ve 776 adet daire yer alıyor.

Beylikdüzü Demir Romance ulaşım bilgileri!

Beylikdüzü Demir Romance ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Demir Romance projesi 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor...

Beylikdüzü Demir Romans ulaşım!

Beylikdüzü Demir Romans ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 7 ay sonra yapılması öngörülen Demir Romance projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Demir Romance Evleri ulaşım!

Demir Romance projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Projede daireler 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri..

Büyükçekmece Demir La Vida ulaşım!

Büyükçekmece Demir La Vida ulaşım ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Demir La Vida Evleri projesinde daire fiyatları 201 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Demir La Vida ulaşım!

Demir La Vida ulaşım ve satış ofisi irtibat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Büyükçekmece Demir La Vida projesinde ev fiyatları 200 bin liradan başlayarak değişiyor...

halil demir ulaşım tercihi Haberi

halil demir ulaşım tercihi

Nasıl bir evde yaşıyorsunuz? 

Çocukluğum Bakırköy Bahçelievler'de geçtiği için buradan hiçbir zaman kopamadım. Şu an ailemle birlikte oturduğumuz evimiz de Ataköy'de. 


Bir gününüz nasıl geçer? 

Günümün geneli toplantılar ve iş görüşmeleriyle geçiyor ama mutlaka kendime ve aileme de kaliteli zaman ayırıyorum. Kendime ve aileme ayırdığım zaman ne kadar kaliteli olursa, işe ayırdığım vakitten de o kadar keyif alıyorum. Her gün sabah erken kalkar ve mutlaka sporumu yaparım. Kahvaltı ve akşam yemeğinde ailemle olmaya özen gösteririm. 


İş dışındaki hobileriniz neler? 

Benim en büyük hobim çocuklarımda-. Çocukları çok seviyorum. Çocuklarımla geçirdiğim vaktin yerini başka hiçbir şey tutamaz. Çocuklarımızla geçmişe, bugüne ve geleceğe ilişkin sohbetler yapmayı güzel bir alışkanlık haline getirdik. Bunun haricinde tenis oynamayı, ata binmeyi ve doğa yürüyüşleri yapmayı severim. 


Enstrüman çalar mısınız? 

Aslında ben saz çalardım...