24 / 07 / 2024

Halil Demirer cemevi

Halil Demirer cemevi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Şehit Erdi Demirer'in, babası Halil Demirer'in Gürgentepe ilçesinde yapımına başlanan ve yarım kalan cemevinin tamamlanma isteğine olumlu yanıt verdi...

Şehit Erdi Demirer'in, babasının cemevi isteği yerine getirilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Şehit Erdi Demirer'in, babası Halil Demirer'in Gürgentepe ilçesinde yapımına başlanan ve yarım kalan cemevinin tamamlanma isteğine olumlu yanıt verdi...

Tokat Turhal Ulutepe Köyü Cemevi’nin temeli atıldı!

TOKAT'ın Turhal İlçesi'ne bağlı Ulutepe Köyü'nde devlet-vatandaş işbirliği ile yaptırılacak olan cemevinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Ulutepe Köyü Cemevi’nin temeline ilk harç atıldı.

Almanya Lindlar Halil İbrahim Camisi törenle açıldı!

DİTİB bağlı "Lindlar Halil İbrahim Camisi" dualarla açıldı. Açılış kurdelesini Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin, Lindlar Belediye Başkanı Dr. Georg Ludwig, cami derneği başkanı Ali Yiğittekin birlikte kesti.

Şehir Plancıları Odası'ndan Halil Şahin'e ziyaret!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şubesi Başkanı Ebru Manavoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'i ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Halil Büyükışıklar'dan İnegöl Saray projesi için referandum teklifi!

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a seslenerek; “Yüreğiniz varsa sizi saray sevdanızla alakalı kamuoyu referandumuna davet ediyoruz. Gelin bu konuyu İnegöl’ün değerli halkına soralım” dedi.

Halil İbrahim Alpaslan kimdir?

22 Şubat 2016 tarihinde Türk Mühendisler ve Mimarlar Odaları Birliği seçimleri yapıldı. İzmir Mimarlar Odası yeni başkanı Halil İbrahim Alpaslan oldu. Peki Halil İbrahim Alpaslan kimdir? Halil İbrahim Alpaslan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

İzmir Mimarlar Odası'nın seçimlerini Halil İbrahim Alpaslan kazandı!

İzmir'de TMMOB'a bağlı odaların genel kurulları Şubat ayında tamamlanacak ve yönetimler tazelenecek. Yeniden aday olmayan Hasan Topal yerini Halil İbrahim Alpaslan'a bıraktı.

Ata Demirer Cihangir’deki evine kiracı bulamıyor!

Ünlü komedyen Ata Demirer, yaklaşık bir yıl önce boşalttığı Cihangir’deki boğaz manzaralı evine kiracı bulamıyor. Boğaz manzaralı lüks daire için aylık 10 bin lira kira isteyen Demirer evdeki eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtmıştı.

Halil Ersoy: Parası olan konuta yatırım yapsın!

Güvenilir liman olarak da görülen konutlarda tek tip imar uygulamasının süresi 2017’ye kadar ertelenmiş olması nedeniyle vatandaşlara evlerini şimdiden almaları uyarısı yapılıyor. Halil Ersoy da, “Acele edin ve zaman kaybetmeden konut alın” diyor.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nin Sultangazi'deki cemevi imara aykırı mı?

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Cemevi Başkanı Zeynel Odabaş'ın imara aykırı olarak cemevi yaptığı iddiasıyla 5 yıla kadar hapsinin istendiği davada,İBB cemevi alanının ibadet alanı olarak ayrılıp ayrılmadığı sorusunu yanıtlamıyor.

Halil Avcı İnşaat, Adana Dream Loft projesini satışa sundu!

Halil Avcı İnşaat, yine çok konuşulacak projesini açıkladı. Adeta nefesler tutularak beklenen proje büyük hayranlık uyandırdı. Bu kez çağdaş mimari akımı "loft" tarzını yeni konut projesine yansıttı.

Halil Ersoy: İnşaat sektörünün ekonomide ciddi payı var!

Uluslararası Para Fonu IMF'nin son Küresel Konut İzleme Raporu nu açıklayan ATSO 41. gurup Emlak Komisyoncuları Başkan Yardımcısı Halil Ersoy, "Türkiye konut fiyatları artışında tüm dünyada 7. sırada yer alıyor" dedi.

Çukurova Belediyesi tarafından yapılan taziye ve cemevi hizmete açıldı!

Çukurova Belediyesi'nin Altıneller Grubu'ndan destek alarak Karahan Mahallesi'nde yaptırdığı taziye ve cemevi milletvekilleri, STK temsilcileri ve halkın da katıldığı büyük bir törenle hizmete açıldı.

Halil Demirer cemevi Haberi

Halil Demirer cemevi


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 5 Ekim 2016'da Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in, Gürgentepe'de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 


Enver Yılmaz, beraberinde Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sedat Sarıkaya, Gürgentepe Kaymakamı Abdulkadir Umut Kasman, Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya ve eşi Yeter Yılmaz ile Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in kabrini ve ailesini ziyaret etti. 


Ziyarette şehit ailesine taziyede bulunan Yılmaz, şehidin babası Halil Demirer'in Gürgentepe ilçesinde yapımına başlanan ve yarım kalan cemevinin tamamlanma isteğine olumlu yanıt vererek, "Sizlerin isteği bizim için emirdir. Cemevini büyükşehir belediyesi olarak biz yapacağız." dedi. 


Şehit ailesine gerçekleştirilen taziye ziyareti sonrası, baba Halil Demirer ile yarım bırakılan cemevinde incelemelerde bulunan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu'nu arayarak, cemevinin tamamlanması için gerekli çalışmaların...