30 / 04 / 2024

Halil Deveden kim

Halil Deveden kim

Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Deveden kimdir? Halil Deveden, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Deveden, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Halil Deveden: Mersin'de hızlı kentleşme sorunu ilerliyor!

Mersin'de yaşanan hızlı kentleşme sorunlu ilerliyor. Düzensiz, alt yapışız ve tarım arazileri tahrip edilerek yapılan binalar şehirde yaşanabilirliği zorlaştırıyor. Denetimsizlik ise şehrin bu sorunlarını daha çok çıkmaza sokuyor.

Halil Deveden kimdir?

Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Deveden kimdir? Halil Deveden, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Deveden, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Mersin'de arsa sorunu yaşanıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Halil Deveden, Mersin'de imar planlarının sonuçlanmamasından dolayı arsa bulunamadığın açıkladı.

Mersin'de konut satışları yüzde 30 arttı!

İnşaat Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Halil Deveden, TÜİK'in 2015 yılı Ocak-Mart döneminde ilk çeyrek verilerine göre, Mersin'de konut sayılarının geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 30 arttığını söyledi.

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Halil İbrahim Demirhan: Ülkeme 1 yılda 1.5 milyar dolar getirmeye talibim!

Ağaoğlu Ortadoğu ve Dünya Temsilcisi Halil İbrahim Demirhan, "Bürokratik engeller kalksın, ülkeme 1 yıl içinde 1.5 milyar dolar yabancı sermaye getirmeyi taahhüt ediyorum" dedi...

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

Halil Aydoğan kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Halil Aydoğan kimdir? Halil Aydoğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Aydoğan, ne zamandan beri TSKB Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Halil Deveden kim Haberi

Halil Deveden kim

Halil Deveden kimdir?

Halil Deveden, 1950 yılında Mersin`de doğdu. İlki orta ve lise öğrenimini Mersin`de tamamladı. 1976 yılında İDMMA Vatan Mühendislik Yüksek Okulu`ndan mezun oldu. 


Karayolları ve İskan Müdürlüklerinde görev yaptı. İMO Mersin Şubesinde üç dönem Yönetim Kurulu Üyeliği, bir dönem Şube Saymanlığı görevinde bulundu. 


Halen bir kamu müteahhitliği firmasında görev yapmaktadır.


İletişim bilgileri:

Adres:

LİMONLUK MAH. İSTEMİHAN TALAY CAD. NO:7 YENİŞEHİR - MERSİN


Telefon:

+90 324 3257788


Faks:

+90 324...