18 / 05 / 2024

Halil Efe öldü mü

Halil Efe öldü mü

Küçükçekmece Belediyesi’nde iki dönemr meclis üyeliği yapan Halil Efe vefat etti. Halil Efe’nin cenaze namazı öğlen namazını takiben Bağcılar’da bulunan İmam Zeynel Abidin Cami’nde kılınırken cenazesi ise Kanarya Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Kyts İnşaat Elektrik Reklam Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kyts İnşaat Elektrik Reklam Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Halil Yıldırım tarafından kuruldu.

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Karakoç tarafından açıldı.

Ahi Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahi Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız, Halil Yıldız ve İbrahim Yıldız ortaklığında kuruldu.

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

Halil Erdal Mimarlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Halil Erdal Mimarlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kağıthane’de 500 bin TL sermaye ile Halil Erdal tarafından açıldı. 

Evr İnşaat Mühendislik Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Evr İnşaat Mühendislik Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Halil Karayel tarafından açıldı.

My San İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My San İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu.

Halil Sezai'nin oturduğu villa kiralığa çıkarıldı!

Tuzla'da 67 yaşındaki komşusunu darp eden şarkıcı Halil Sezai'nin oturduğu ev yeniden kiralığa çıkarıldı. Olaydan yaklaşık olarak  iki gün sonra villanın kapısına 'kiralık' yazısı asıldı.

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi yıkıldı!

Bursa İnegöl'de riskli olduğu tespit edilen 40 yıllık Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonu yıkıldı. 

Halil Efe öldü mü Haberi

Halil Efe öldü mü

Halil Efe’nin cenaze namazı öğlen namazını takiben Bağcılar’da bulunan İmam Zeynel Abidin Cami’nde kılınırken, cenazesi  ise Kanarya Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye, Küçükçekmece Kaymakamı  Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, Küçükçekmece’de 2004-2014 yılları arasında görev yapan eski Belediye Başkanı Aziz Yeniay, meclis üyeleri, Halil Efe’nin akrabaları ve dostları katıldı.


Karadeniz: "Allah evlatlarına uzun ömür versin"


Cenazede, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz , merhumun sevenlerine baş sağlığı dileyerek, üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi: “İki dönemdir meclis üyemiz olan Sayın Halil Efe ile başarılı ve uyumlu bir mesai arkadaşlığımız oldu. Tedavi gördüğü hastalığa yenik düşen Halil Bey’in yakınlarına Allah’tan sabır ve merhuma rahmet diliyorum. Mekanı Cennet olsun. Allah evlatlarına uzun ömür versin.”


Halil Efe kimdir?


Halil Efe, 3...