18 / 05 / 2024

Halil Efe

Halil Efe

Küçükçekmece Belediyesi’nde iki dönemr meclis üyeliği yapan Halil Efe vefat etti. Halil Efe’nin cenaze namazı öğlen namazını takiben Bağcılar’da bulunan İmam Zeynel Abidin Cami’nde kılınırken cenazesi ise Kanarya Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Halil Ekşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halil Ekşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Halil Ekşi tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Şehit Halil Kantarcı'nın hayali yetimhanenin temeli bayramda atılacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Çengelköy'de şehit olan Halil Kantarcı'nın adına Sri Lanka'da inşa edilecek yetimhane için 15 gün önce başlatılan kampanya, Diyarbakır'dan bir hayırseverin 45 bin liralık yardımıyla tamamlandı

Sri Lanka'da Halil Kantarcı Yetimhanesi inşa edilecek!

15 Temmuz 2016 darbe girişimi direnişinde Çengelköy’de şehit edilen Halil Kantarcı adına Sri Lanka’nın Merkez İlinde bulunan Watadeniya bölgesinde yaptırılacak yetimhanenin çalışmalarına başlandı.

Efe Kumlama Boya Çelik Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Kumlama Boya Çelik Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakim Efe ve Mehmet Efe ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Esenler'de kuruldu.

Osmanlı Efe İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı Efe İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Halil Özavınca tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Halil Kamil Kocapınar, Çevre ve Şehircilik Müşaviri oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Müsteşar Yardımcısı Halil Kamil Kocapınar'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliği'ne atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Efe Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nevzat Açıkça 10 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Sivas Halil Rıfat Paşa İlkokulu yenilendi!

Halil Rıfat Paşa İlkokulu yeni mimarisiyle adeta göz kamaştırıyor. Kaba inşaatın tamamlanarak, binanın cephe giydirmesine kadar sona yaklaşıldığı okul binasında, sadece sınıf alanlarındaki iç dizayn ve bahçe düzenlemesi kaldı

Efe Bezci: Kent İncek herkese kazandırır!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent'in en önemli yerleşim yerlerinden İncek'te BESA Grup tarafından hayata geçirilecek olan Kent İncek projesinin uygun fiyata lüks konut kurgusuyla herkese kazandıracağını belirtti.

Halil Kocaer: Kaş Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor!

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, ''Kaş merkezli imar planı yapılıyor. 2 yıldır yapılması planlanıyor. Adı var ama kendisi yok. Ortada sadece söylentiler var. Bu havaalanı yapılırsa, kaç kişi gelir? Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor. Bunun stratejik önemi de vardır'' dedi.

Halil İbrahim Alpaslan: Metrekare ev satışı barınma hakkını zedeleyebilir!

İzmir Mimarlar Odası (İMO) Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, temelden satışa çıkan evler metrekareler halinde satışa çıkması ile ilgili düzenleme ile vatandaşların barınma haklarının zedelenmemesi gerektiğini söyledi.

Batı Şeria El-Halil'de 42 Yahudi yerleşim birimi inşa edilecek!

İsrail Başbakanı Netanyahu ve Savunma Bakanı Liberman El-Halil'e 42 Yahudi yerleşim birimi yapılmasına onay verdi.

Halil Efe Haberi

Halil Efe

Halil Efe’nin cenaze namazı öğlen namazını takiben Bağcılar’da bulunan İmam Zeynel Abidin Cami’nde kılınırken, cenazesi  ise Kanarya Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye, Küçükçekmece Kaymakamı  Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, Küçükçekmece’de 2004-2014 yılları arasında görev yapan eski Belediye Başkanı Aziz Yeniay, meclis üyeleri, Halil Efe’nin akrabaları ve dostları katıldı.


Karadeniz: "Allah evlatlarına uzun ömür versin"


Cenazede, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz , merhumun sevenlerine baş sağlığı dileyerek, üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi: “İki dönemdir meclis üyemiz olan Sayın Halil Efe ile başarılı ve uyumlu bir mesai arkadaşlığımız oldu. Tedavi gördüğü hastalığa yenik düşen Halil Bey’in yakınlarına Allah’tan sabır ve merhuma rahmet diliyorum. Mekanı Cennet olsun. Allah evlatlarına uzun ömür versin.”


Halil Efe kimdir?


Halil Efe, 3...