15 / 05 / 2024

Halil Engin İnşaat adres

Halil Engin İnşaat adres

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Ergin tarafından kuruldu. 

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sinan tarafından kuruldu.

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Engin Gönder Emlak Danışmanlık İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Engin Gönder Emlak Danışmanlık İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Gönder tarafından kuruldu.

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Engin Geoteknik Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engin Geoteknik Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Engin Uysal tarafından kuruldu. 

İvgün İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvgün İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgün tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Trabzon Molla Halil Camisi'nin inşaatı yeniden başladı!

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde 2006 yılında yapımına başlanan Molla Halil Camisi'nin inşaatı kiliseye benzetildiği için durmuştu. İnşaat çalışmaları 2 yıl aradan sonra yeniden başladı.

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Ergin tarafından kuruldu. 

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Halil tarafından kuruldu. 

Engin Keçeli: Konut stoklarının ilacı KDV indirimi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği(İNDER) Başkan Vekili ve Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, konut stoklarının eritilmesi için arsa alım-satım vergisi ile KDV oranlarının indirilmesi gerektiğini söyledi.

Halil Engin İnşaat adres Haberi

Halil Engin İnşaat adres

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Ergin tarafından kuruldu. 

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi...