28 / 04 / 2024

Halil Gürses özgeçmiş

Halil Gürses özgeçmiş

Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Gürses kimdir? Halil Gürses, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şirket ne zaman kuruldu?

Kredi kartı limitlerine seçim sonrası düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit belirlenecek iddiası! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Kredi kartı limitlerinde düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit mi belirlenecek? 

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

19 Haziran 2023 az önce deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün hangi ilde, kaç şiddetinde deprem oldu? Günlük olarak meydana gelen deprem listesi Kandilli Rasathanesi tarafından araştırılıyor. 19 Haziran Pazartesi günü deprem mi oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

16 Haziran 2023 deprem mi oldu? Bugün saat kaçta deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Türkiye’nin hangi ilinde kaç şiddetinde deprem oldu? Meydana gelen deprem listesi Kandilli Rasathanesi tarafından araştırılıyor ve listeleniyor. 16 Haziran Cuma günü deprem mi oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

15 Haziran 2023 deprem listesi! Son dakika deprem mi oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Bugün Türkiye’nin neresinde, kaç şiddetinde deprem oldu? Meydana gelen deprem listesi Kandilli Rasathanesi tarafından araştırılıyor ve listeleniyor. 15 Haziran Perşembe günü deprem mi oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

Babalar günü hediyesi mi arıyorsunuz? Teknosa'dan Arzum Türk kahve makinesi indirimini kaçırmayın! 

Babalar gününe özel kampanyalar düzenleyen firmalar bi4biri,yle yarışır gibi indirim düzenliyorlar. Teknosa'da Arzum kahve makinasını indirime soktu. Babalarını sevindirmek isteyen indirimin detaylarını merak ediyor.

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

Asgari ücrette yeni gelişme! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? İşte son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı şekilde gerçekleşen görüşme sonrası konuşan Atalay, "Asgari ücretle ilgili bir şey gündeme geldi mi?" sorusuna da cevap verdi.

Xiaomi Mi 11T Pro'ya MediaMarkt'tan sonra Hepsiburada'dan da indirim geldi! 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt, geçtiğimiz günlerde Xiaomi Mi 11T Pro'ya indirim uyguladı. Bu haber sonrasında Hepsiburada'dan da güzel haber geldi. İşte 9 Aralık 2022 Xiaomi Mi 11T Pro özellikleri ve fiyat listesi...

Altın fiyatları sıçradı! Beklenen o gün geldi mi? Elinde altını olanlar acil baksın! 29 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yükselişe geçti. Sıçrayış gösteren altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altında beklenen gün geldi mi? Bugün gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın  kaç lira? 29 Kasım 2022 canlı altın fiyatları.

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

Halil Gürses özgeçmiş Haberi

Halil Gürses özgeçmiş

Halil Gürses kimdir?

Halil Gürses, 1981 Denizli doğumlu olup, lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. Gayrimenkul sektöründe özellikle inşaat, projelendirme ve değerleme konularında 9 yıllık deneyime sahiptir. 


SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Lisansına sahip olan Halil Gürses, halen şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.


Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.

"Ulusal ve uluslararası düzeyde gayrimenkul ve ilişkili her türlü değerleme ve danışmanlık hizmetini vermek üzere 2009 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır.


Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Seri VIII, No:35 sayılı ‘Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Gayrimenkul Değerleme Hizmeti Verecek Şirketler İle Bu Şirketlerin Kurulca Listeye Alınmalarına İlişkin Esaslar Hakkındaki Tebliğ’ çerçevesinde 08.02.2011 tarihinde listeye alınmıştır.


SPK lisanslı kurumumuz Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Ulusal ve uluslararası değerleme standartları çerçevesinde,  bağımsız ve...