29 / 04 / 2024

Babalar günü hediyesi mi arıyorsunuz? Teknosa'dan Arzum Türk kahve makinesi indirimini kaçırmayın! 

Babalar günü hediyesi mi arıyorsunuz? Teknosa'dan Arzum Türk kahve makinesi indirimini kaçırmayın! 

Babalar gününe özel kampanyalar düzenleyen firmalar bi4biri,yle yarışır gibi indirim düzenliyorlar. Teknosa'da Arzum kahve makinasını indirime soktu. Babalarını sevindirmek isteyen indirimin detaylarını merak ediyor.



Arzum'dan babalar gününe özel avantajlı ürünlerini vatandaşa ilan etti. En değerli aile büyüklerimizin en özel anlarını ölümsüz hale getirmek istiyorsaız bu fırsat kaçmaz! 

TEK SEFERDE 4 FİNCAN KAHVE

Arzum OKKA Minio Türk Kahvesini tadını çıkara çıkara, bol köpüğüyle tam kıvamında sizler için hazırlar. Üstelik bir kerede 4 fincan kahve servisi yapabilirsiniz

TAŞMAYI ÖNLEME SİSTEMİ

Arzum OKKA'nın pişirme algılama fonksiyonu kahvenin taşmasına mani olur, size bol köpüklü Türk kahvesinin keyfini çıkarmak düşer.

SESLİ VE IŞIKLI İKAZ SİSTEMİ

Sesli ve ışıklı ikaz sistemi vesilesi ile kahveniz hazır olduğunda sizi ikaz eder.

AĞIR ATEŞTE İDEAL PİŞİRME

OKKA Minio , kahveyi ağır ateşte, dilediğiniz kıvamda pişirerek bol köpük üreten Türk kahvesi ile keyifli anları yaşayın.

Babalar günü hediyesi mi arıyorsunuz? Teknosa dan Arzum Türk kahve makinesi indirimini kaçırmayın! 

ÇİFT AKITMA AĞZINA SAHİP CEZVESİ İLE RAHAT KULLANIM

Arzum OKKA Minio, sağ ve sol el kullanımına uygun çift akıtma aparatına sahip cezvesi vesilesi ile basit kullanım sağlar.

YIKANABİLİR CEZVE İLE KOLAY TEMİZLİK

OKKA Minio'nun cezvesi su altında basit ve emniyetli bir şekilde yıkanabilir.

Arzum, Türkiye merkezli bir elektrikli ev aletleri üreticisi ve markasıdır. 1954 yılında kurulan Arzum, küçük ev aletleri alanında geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Şirket, elektrikli süpürgeler, ütüler, mutfak robotları, blenderlar, kahve makineleri, tost makineleri, saç kurutma makineleri, ütü masaları ve diğer birçok ev aleti üretmektedir.

Babalar günü hediyesi mi arıyorsunuz? Teknosa'dan Arzum Türk kahve makinesi indirimini kaçırmayın!


Geri Dön