15 / 05 / 2024

Babalar günü hediyesi mi arıyorsunuz? Teknosa'dan Arzum Türk kahve makinesi indirimini kaçırmayın! 

Babalar günü hediyesi mi arıyorsunuz? Teknosa'dan Arzum Türk kahve makinesi indirimini kaçırmayın! 

Babalar gününe özel kampanyalar düzenleyen firmalar bi4biri,yle yarışır gibi indirim düzenliyorlar. Teknosa'da Arzum kahve makinasını indirime soktu. Babalarını sevindirmek isteyen indirimin detaylarını merak ediyor.



Arzum, Türkiye'nin önde gelen markalarından biri olarak bilinir ve yıllar boyunca kaliteli ürünleriyle müşterilerin beğenisini kazanmıştır. Arzum ürünleri, işlevselliği, kullanım kolaylığı, dayanıklılığı ve estetik tasarımlarıyla dikkat çeker.

Şirket, çevre dostu ürünler üretmeye ve enerji verimliliğini artırmaya özen gösterir. Ayrıca Arzum, yenilikçi teknolojileri takip eder ve ürünlerini sürekli olarak geliştirmek için Ar-Ge çalışmalarına yatırım yapar.

Babalar günü hediyesi mi arıyorsunuz? Teknosa dan Arzum Türk kahve makinesi indirimini kaçırmayın! 

Arzum'un ürünleri, genellikle Türkiye'deki ev aletleri mağazalarında, çevrimiçi perakende platformlarda ve Arzum'un resmi web sitesinde bulunabilir. Müşteriler, ihtiyaçlarına ve tercihlerine uygun olarak farklı Arzum ürünleri arasından seçim yapabilirler.

Arzum, tüketicilere evlerinde günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için çeşitli fonksiyonel ve kaliteli ev aletleri sunan güvenilir bir markadır.

ARZUM KAHVE MAKİNESİ 12 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Arzum Türk kahve makinesi satış  fiyatı: 999 TL

Kaynak: Teknosa

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 12 Haziran 2023 tarihinde saat 19:57'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.67 Türk Lirası, euro 25:43 Türk Lirası, altının gramı ise 1505 Türk Lirası değerinde.

Migros indirime doymuyor! Ayçiçek yağı fiyatını duyanlar akın etti

Porsche Panamera'ya Haziran'da ne kadar zam geldi!

Volkswagen Tiguan'a Haziran'da zam geldi mi?  Uygun kredi koşullarından faydalanmak için acele edin


Geri Dön