19 / 05 / 2024

Halil İbrahim Kaya

Halil İbrahim Kaya

Çorum İl Genel Meclisi'nin 2017 yılı Şubat toplantıları yapılmaya devam ediliyor. Meclis, dün İl Genel Meclisi Başkanı Kaya başkanlığında toplanarak gündeme alınan maddeleri görüştü.

Kaya Real Estate İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Real Estate İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Memoğlu tarafından kuruldu.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Nish Teknik Mühendislik Şirketi kuruldu!

Nish Teknik Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Burak Koç, İbrahim Kaya, Nail Ünal tarafından kuruldu.

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da  1  milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Polat tarafından kuruldu.

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Ahg Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahg Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Güler tarafından kuruldu.

Bartek İnşaat Metal Otomotiv Reklam Teknoloji Ve Telekomünikasyon Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Bartek İnşaat Metal Otomotiv Reklam Teknoloji Ve Telekomünikasyon Hizmeti Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Ersundu tarafından kuruldu.

Mansbro Yapı Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansbro Yapı Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Ateş tarafından kuruldu.

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Örengül tarafından kuruldu.

Maktu İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Maktu İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şehidoğlu tarafından kuruldu.

Soygen Metal Elektrik İnşaat Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygen Metal Elektrik İnşaat Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Halil İbrahim Kaya Haberi

Halil İbrahim Kaya

İl Genel Meclisi'nin 2017 yılı Şubat dönemi toplantıları devam ediyor. Meclis, dün İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya başkanlığında toplanarak gündeme alınan maddeleri görüştü. 


Dönemin üçüncü toplantısında ağırlıklı olarak köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespitleri ile ilgili dosyalar ele alındı. Toplantıda ilk olarak; İl Özel İdaresi'nce hazırlanan teknik raporda ve ilgili haritalar üzerinde belirtilen yolların il Özel İdaresi yol ağına alınıp alınmayacağı ile ilgili husus görüşülerek kabul edildi. 

Toplantıda daha sonra; mülkiyeti İl Özel İdaresi'ne ait Çorum Merkez Çepni Mahallesi 4367 ada 2 nolu parselde kayıtlı 7.904.03 m2 yüzölçüme sahip taşınmazın, ilkokul yapılmak üzere Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına tahsisinin yapılıp yapılmayacağı ile ilgili husus görüşüldü. Konuyla ilgili dosya, araştırılmak ve rapora bağlanmak üzere Plan ve Bütçe Komisyonu'na...