27 / 04 / 2024

Halil İbrahim Şenol kimdir

Halil İbrahim Şenol kimdir

İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol kimdir? Halil İbrahim Şenol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil İbrahim Şenol, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil İbrahim Şenol...

Halil İbrahim Şenol: Gaziemir'in gelecek 25 yılını düşünerek proje yapıyoruz!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, makamında kabul ettiği CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner'e, akıllı ve çevreci belediye hizmet binası hakkında detaylı bilgi verdi.

Aktepe- Emrez projesi kentsel dönüşümde örnek olacak!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Binbaşı Reşat Bey Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek istek ve önerilerini dinledi. Aktepe- Emrez projesi kentsel dönüşümde örnek olacak...

Halil İbrahim Şenol Dokuz Eylül Mahallesinde kentsel dönüşümü anlattı!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Dokuz Eylül Mahallesindeki kahvehane toplantısında kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi, bölge halkının yüreğine su serperek, "İzmir'e model olacak AktepeEmrez Projesi gün sayıyor" dedi...

Drsn Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drsn Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Halil İbrahim Dursun tarafından kuruldu.

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Halil İbrahim Pekrü, Ramazan demircan ve Süleyman Yorulmaz ortaklığında kuruldu.

Hsa Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsa Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Halil İbrahim Aras ve Servet Gürgen ortaklığında kuruldu.

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Halil İbrahim Asan tarafından kuruldu.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Ekmeğe zam şoku! 5 lira mı oluyor?

Türkiye genelinde 200-210 gram ekmek fiyatı 3 liradan satılıyor. Fakat bugün sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlardan sonra ekmeğin 4-5 lira olacağı iddia ediliyor. Bu gelişmelerin ardından Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı açıklama yaptı...

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Altun tarafından kuruldu.

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da  1  milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Polat tarafından kuruldu.

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Ahg Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahg Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Güler tarafından kuruldu.

Halil İbrahim Şenol kimdir Haberi

Halil İbrahim Şenol kimdir

Halil İbrahim Şenol kimdir?

Halil İbrahim Şenol, 10 Kasım 1959 tarihinde İzmir’ in Gaziemir ilçesinde yaşama merhaba dedi. İlk ve orta öğrenimini Gaziemir’de tamamlayan Şenol, o yıllarda ünü Türkiye geneline yayılan Namık Kemal Lisesi’nden başarılarla dolu bir eğitimden geçerek diplomasını aldı. 


1982 yılında Adana İktisadi Ticari İlimler Akademisi Mühendislik Birimleri Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Halil İbrahim ŞENOL, mühendislik mesleğine atılmadan önce doğup büyüdüğü ve halen yaşamını sürdürdüğü Gaziemir’ de altı yıl süreyle esnaflık yaptı ve ticaretle uğraştı. Vatani görevini yedek subay olarak Ardahan’ da tamamlayan Şenol, 1989 yerel seçimlerinin ardından Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Konak Belediyesi’nde Asfalt ve Beton Şantiyesi’nde Şef Yardımcılığı görevine başladı.


Burada gösterdiği başarılı çalışmaların ardından Şantiye Şefliği’ ne yükselen Şenol 1999 yılına kadar bu görevini...