04 / 05 / 2024

Halil Kantarcı kimdir

Halil Kantarcı kimdir

15 Temmuz şehitlerinden Halil Kantarcı’nın hayali olan yetimhanenin temeli, Sri Lanka Watadeniya bölgesinde atıldı. Kantarcı'nın adını taşıyacak yetimhane için gereken 350 bin lira 10 gün içinde toplandı.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Halil Duman kimdir? Ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı?

Halil Duman nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Halil Duman ile ilgili tüm merak edilenler...

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

İdil Kantarcı kimdir?

İdil Kantarcı, dünyanın en önemli mimarlık ve tasarım firmalarından biri olan Perkins+Will'in Amerika Charlotte ofisinden gelen teklifi kabul etti. Peki, İdil Kantarcı kimdir?

Şehit Halil Kantarcı'nın yetimhane hayali gerçek oldu!

15 Temmuz şehitlerinden Halil Kantarcı’nın hayali olan yetimhanenin temeli, Sri Lanka Watadeniya bölgesinde atıldı. Kantarcı'nın adını taşıyacak yetimhane için gereken 350 bin lira 10 gün içinde toplandı.

Şehit Halil Kantarcı'nın hayali yetimhanenin temeli bayramda atılacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Çengelköy'de şehit olan Halil Kantarcı'nın adına Sri Lanka'da inşa edilecek yetimhane için 15 gün önce başlatılan kampanya, Diyarbakır'dan bir hayırseverin 45 bin liralık yardımıyla tamamlandı

Sri Lanka'da Halil Kantarcı Yetimhanesi inşa edilecek!

15 Temmuz 2016 darbe girişimi direnişinde Çengelköy’de şehit edilen Halil Kantarcı adına Sri Lanka’nın Merkez İlinde bulunan Watadeniya bölgesinde yaptırılacak yetimhanenin çalışmalarına başlandı.

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil İbrahim Alpaslan kimdir?

22 Şubat 2016 tarihinde Türk Mühendisler ve Mimarlar Odaları Birliği seçimleri yapıldı. İzmir Mimarlar Odası yeni başkanı Halil İbrahim Alpaslan oldu. Peki Halil İbrahim Alpaslan kimdir? Halil İbrahim Alpaslan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Halil Deveden kimdir?

Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Deveden kimdir? Halil Deveden, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Deveden, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Halil Eldemir kimdir?

İnşaat Mühendisi Halil Eldemir, AKP Bilecik Milletvekili Adayı oldu. Peki, Halil Eldemir kimdir? Halil Eldemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Halil Eldemir...

Halil Kantarcı kimdir Haberi

Halil Kantarcı kimdir

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Çengelköy'de şehit olan Halil Kantarcı adına Sri Lanka'da yapılacak yetimhanenin temeli dün atıldı. Proje, Halil Kantarcı'nın şehit olmadan önce dostlarıyla paylaştığı yetimhane fikrinden doğdu.


Kantarcı, 15 Temmuz'da şehit olunca, sosyal medyada 'Şehit Halil Kantarcı Yetimhanesi' kampanyası yayıldı. Sadakataşı Derneği'nin öncülüğünde hayata geçirilen projeye, TÜGVA, Uluslararası Genç Derneği, Genç İHH, Genç Memur-Sen, Genç MÜSİAD, Genç ÖNDER, Mekteb-i Suffa, Misafir Derneği ve Sabah Namazı Devrimi gibi 9 sivil toplum kuruluşu daha destek verdi.


40 YETİME EV OLACAK


Yetimhane, Sri Lanka'nın Watadeniya bölgesinde Kantarcı'nın adına hayata geçirilecek. Proje sonucunda toplamda 317 bin 68 metrekarelik alana yapılacak yetimhane, iki kattan oluşacak ve 40 yetim kalabilecek.


Proje için gereken 350 bin liranın 10 gün içerisinde toplandığı öğrenildi. Yetimhanenin eğitim...