10 / 05 / 2024

Halil Okan Özen

Halil Okan Özen

OKN VİP Danışmanlık Petrol İnşaat Reklam Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Okan Özen tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da Şişli'de kuruldu.

Özen Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Özen Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Özen, Oğuz Özen ve Okan Özen tarafından kuruldu.

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Şişli'de 6 milyon 457 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Özen tarafından kuruldu.

Altındağ Halil Şahin Çam Cami açıldı!

Hayırsever işadamı tarafından Üreğil Mahallesi’nde yaptırılan Halil Çam Cami ve Saliha Çam Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı. Ali Okan Çam tarafından yaptırılan cami 700 kişi kapasiteye sahip. 4 ayda tamamlanan cami Selçuklu mimarisiyle inşa edildi.

Mehmet Üzen: AVM yapılsın ama şehir içine değil!

Şehir merkezinde iki yeni AVM inşa etmeyi planlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı tepki gösterdi.

OKN VİP Danışmanlık Petrol İnşaat Reklam Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OKN VİP Danışmanlık Petrol İnşaat Reklam Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Okan Özen tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da Şişli'de kuruldu.

Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halil Hakan Gözen, M. Kamuran Gözen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Halil Avcı İnşaat Türkmenistan'da 500 milyon dolarlık ihaleye talip!

Üst üste aldığı ihalelerle Türkmenistan'da büyük işlere imza atan Halil Avcı İnşaat, ülkede toplam 500 milyon dolarlık ihaleler için başvuru yaptı. Şirket, Adana ve İstanbul'da da yeni projelere imza atacak...

Erhan İşözen kimdir?

Bir süre İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Şehir Bölge planlama ve restorasyon bölümünde, Yıldız Teknik Üniversitesinde öğretim görevlisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş ve Şişli Belediye Başkanlarına danışmanlık yapan Erhan İşözen kimdir

Zen Teknolojiler ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zen Teknolojiler ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi, Metin Sesli tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan 2014 tarihinde Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi'nde kuruldu.

Aydın Ağaoğlu: Tasarrufa daha özen gösterilmeli!

Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu, tüketici güven endeksinin artmasına ilişkin, “Tüketiciler, tasarrufa her zamankinden daha çok özen göstermelidir” dedi. Ağaoğlu, endeksin mart ayında 72,7’ye ulaştığını anımsattı...

Şükrü Sözen: Manavgat'ta 5 yılda 102 projeyi hayata geçirdik!

30 Mart mahalli seçimler kapsamında Çolaklı beldesinde seçim çalışması yapan CHP'li Manavgat Belediye Başkanı ve adayı Şükrü Sözen, 5 yıl içinde 102 projeyi hayata geçirerek ülkede bir ilke imza attıklarını söyledi...

Tuzla'da Halil Türkkan Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Tuzla Belediyesi, İstanbul Valiliğinin İçmeler Mahallesi'nde 24 derslikli Halil Türkkan Ortaokulu'nın temelini atan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Peyami Safa İlkokulu'nun yanına bir ilkokul daha yapacaklarını müjdeledi...

Edibe Sözen: Maltepe'nin tapu sorunu çözülecek!

Ak Parti Maltepe adayı Edibe Sözen: “Çalışmalarımızın ana konseptini ‘Yeşil Maltepe’ oluşturuyor. Meydanlarda ücretsiz internetin kullanıldığı, trafiği yer altına alınmış, tapusuz evin kalmadığı bir Maltepe inşa edeceğiz...”

Halil Okan Özen Haberi

Halil Okan Özen
OKN VİP Danışmanlık Petrol İnşaat Reklam Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Okan Özen tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


OKN VİP Danışmanlık Petrol İnşaat Reklam Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONUSU : Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. EMLAK DANIŞMANLIĞI 1- Şirket her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri , devre mülk , apart otel , motel , kamping gibi turistik tesisler , orga- nize sanayi bölgeleri , spor kompleksleri , mesken , ev , apartman , işyeri, arsa gibi gayrimenkul- leri almak, satmak , satın almak , kiralamak , kiraya vermek , bahçe , tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını...