29 / 04 / 2024

Halil Şahin Çam Cami açılış

Halil Şahin Çam Cami açılış

Hayırsever işadamı tarafından Üreğil Mahallesi’nde yaptırılan Halil Çam Cami ve Saliha Çam Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı. Ali Okan Çam tarafından yaptırılan cami 700 kişi kapasiteye sahip. 4 ayda tamamlanan cami Selçuklu mimarisiyle inşa edildi.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Demir ve Yılmaz Kayma tarafından kuruldu.

Şam Life Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Life Yapı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de Adem Şahin tarafından kuruldu.

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Fatih Koştu ve Halil Şahin ortaklığında kuruldu.

Gaziantep Kuzeyşehir'de yaşam başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile 50 bin konutluk Kuzeyşehir’de yaşam başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yoğun çabası ile proje kısa sürede tamamlandı. Yapılan kuralar ile 5 bin 154 konutun hak sahipleri belirlendi....

Paşam Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşam Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adem Şahin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aksu Güzelyurt'a cami ve park geliyor!

AKSU Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi'ne cami ve park yapacak. Proje çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Halil Şahin, parkın hemen yanına cami yapacaklarını ve çalışmasının proje aşamasında olduğunu söyledi.

Oba Yaşam Alanları Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oba Yaşam Alanları Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 4 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Halil İbrahim Koyuncu, Mehmet Koyuncu ve Yüksel Öztürk imzasıyla kuruldu.

Antalya Aksu'daki İncikpınarı İlkokulu için ihale süreci başladı!

Antalya'nın Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in temasları sonucu İncikpınarı İlkokulu ve Ortaokulunun tamamlanması için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ödenek geldi.

Halil Avcı İnşaat, Adana Dreamtowers projesiyle yükselecek!

Prestijli projeleriyle bulunduğu bölgelere değer katan Halil Avcı İnşaat, Adana'nın en iyi lokasyonunda yer alan yeni projesi "Dreamtowers" ile hayatın merkezinde olmak isteyenlere yepyeni bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Altındağ Halil Şahin Çam Cami açıldı!

Hayırsever işadamı tarafından Üreğil Mahallesi’nde yaptırılan Halil Çam Cami ve Saliha Çam Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı. Ali Okan Çam tarafından yaptırılan cami 700 kişi kapasiteye sahip. 4 ayda tamamlanan cami Selçuklu mimarisiyle inşa edildi.

Mamak Halil Çam Camii açıldı!

Ankara’nın Mamak ilçesinde hayırsever bir iş adamı tarafından yaptırılan Halil Çam Camii ve Saliha Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı.

Halil Şahin Çam Cami açılış Haberi

Halil Şahin Çam Cami açılış


Hayırsever işadamı tarafından Üreğil Mahallesi’nde yaptırılan Halil Çam Cami ve Saliha Çam Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı. Ali Okan Çam tarafından yaptırılan cami 700 kişi kapasiteye sahip. 4 ayda tamamlanan cami Selçuklu mimarisiyle inşa edildi. Açılışa Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Müftü Vekili Abdulkadir Özkaya, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cami açılışında konuşan Mamak Kaymakamı Ali Mantı; “İnsanın amel defteri ölünce kapanıyor ancak hayırlı bir eser bırakan insanların amel defteri kapanmıyor” dedi.

Camiler yenileniyor

Camilerin adeta bu toprağa vurulmuş bir mühür olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Büyük bir kentsel dönüşümün yaşandığı Mamak’ta göreve geldiğimizde kendimize koyduğumuz hedeflerden biri...