04 / 05 / 2024

Halil Savcı

Halil Savcı

Ada Park Turizm ve Dinlenme Tesisleri Anonim Şirketi Çam Limanı Şubesi, Halil Savcı Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Heybeliada, Çam Limanı Caddesi, Alp Görüngen Yolu'nda açıldı.

Savcı Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savcı Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Halil Savcı tarafından kuruldu.

Halil Avcı İnşaat'tan Adana'ya 'Dream' konseptinde yeni proje!

Yurt içi ve dışında 38 yıldır çok sayıda prestijli projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, Adana'nm en gözde bölgelerinden Gürselpaşa'da, yine "Dream" konseptinde yeni bir projenin temelini atmaya hazırlanıyor.

Cahit Paksoy'un tahliye kararına savcıdan itiraz!

Savcılık, geçtiğimiz hafta hakkında tahliye kararı verilen Cahit Paksoy ile ilgili verilen karara itiraz etti. Savcı, Paksoy hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması isterken, tahliye kararını eleştird

Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nın temeli atıldı!

Keçiören Belediyesi tarafından Kalaba Meydanı’nda inşa edilecek olan Halil İbrahim Sofrası’nın temeli atıldı. Törene, AK Parti Ankara milletvekilleri Aydın Ünal ve Yalçın Akdoğan da katıldı

Halil Ersoy: İnşaat sektörü güvende!

ATSO Emlak Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Halil Ersoy, “15 Temmuz tarihinde yaşanan darbe girişimi, piyasalarda yarattığı kısa süreli çalkantının ardından ekonomideki olumlu seyri fazla olumsuz etkilememiştir." dedi

Şehit Halil Kantarcı'nın yetimhane hayali gerçek oldu!

15 Temmuz şehitlerinden Halil Kantarcı’nın hayali olan yetimhanenin temeli, Sri Lanka Watadeniya bölgesinde atıldı. Kantarcı'nın adını taşıyacak yetimhane için gereken 350 bin lira 10 gün içinde toplandı.

İsrail güçleri El Halil'de bir evi yıktı!

İsrail güçleri, Batı Şeria'da El Halil kentinin Dura ilçesinde Filistinli Amayira ailesine ait bir evi yıktı. Yıkıma gerekçe olarak Amayira ailesinin oğullarından Muhammed Abdulmecid Amayira'nın geçen ay İsraillilere yönelik bir silahlı saldırıda bulunduğu iddiası gösterildi.

Halil Ekşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halil Ekşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Halil Ekşi tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Şehit Halil Kantarcı'nın hayali yetimhanenin temeli bayramda atılacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Çengelköy'de şehit olan Halil Kantarcı'nın adına Sri Lanka'da inşa edilecek yetimhane için 15 gün önce başlatılan kampanya, Diyarbakır'dan bir hayırseverin 45 bin liralık yardımıyla tamamlandı

Sri Lanka'da Halil Kantarcı Yetimhanesi inşa edilecek!

15 Temmuz 2016 darbe girişimi direnişinde Çengelköy’de şehit edilen Halil Kantarcı adına Sri Lanka’nın Merkez İlinde bulunan Watadeniya bölgesinde yaptırılacak yetimhanenin çalışmalarına başlandı.

Halil Kamil Kocapınar, Çevre ve Şehircilik Müşaviri oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Müsteşar Yardımcısı Halil Kamil Kocapınar'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliği'ne atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Sivas Halil Rıfat Paşa İlkokulu yenilendi!

Halil Rıfat Paşa İlkokulu yeni mimarisiyle adeta göz kamaştırıyor. Kaba inşaatın tamamlanarak, binanın cephe giydirmesine kadar sona yaklaşıldığı okul binasında, sadece sınıf alanlarındaki iç dizayn ve bahçe düzenlemesi kaldı

Halil Savcı Haberi

Halil Savcı

Ada Park Turizm ve Dinlenme Tesisleri Anonim Şirketi Çam Limanı Şubesi, Halil Savcı Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Heybeliada, Çam Limanı Caddesi, Alp Görüngen Yolu'nda açıldı.


Ada Park Turizm ve Dinlenme Tesisleri Anonim Şirketi Çam Limanı Şubesi adres: Heybeliada, Çam Limanı Caddesi, Alp Görüngen Yolu...