27 / 04 / 2024

Halil Avcı İnşaat'tan Adana'ya 'Dream' konseptinde yeni proje!

Halil Avcı İnşaat'tan Adana'ya 'Dream' konseptinde yeni proje!

Yurt içi ve dışında 38 yıldır çok sayıda prestijli projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, Adana'nm en gözde bölgelerinden Gürselpaşa'da, yine "Dream" konseptinde yeni bir projenin temelini atmaya hazırlanıyor.



Yurt içi ve dışında 38 yıldır çok sayıda prestijli projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, Adana'nm en gözde bölgelerinden Gürselpaşa'da, yine "Dream" konseptinde yeni bir projenin temelini atmaya hazırlanıyor. Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Murat Avcı, Adana'da inşaatları hızla ilerleyen Dream Loft ve Dream Towers'ta satışları bitirdiklerini, Dream Garden'ı da birkaç ay içinde bitirip teslim etmeyi hedeflediklerini vurguladı. Dream Town 1, 2 ve 3'ü de bitirdiklerini ve iskânlarını alıp teslim ettiklerini belirten Avcı, 2017 yılmda İstanbul Erenköy'de hayata 

geçirdikleri 52 daireden oluşan Dream Residence projesini de bitireceklerini kaydetti. Önümüzdeki günlerde Adana'da, yine "dream" konseptinde yeni bir projeye başlayacaklarını ifade eeden Avcı, yüksek sosyal donatılı, yatırımcıya yüksek kar fırsatı sunacak projenin, kentin imara açık en gözde bölgesi olan Gürselpaşa'da hayata geçirileceğini belirtti.


Posta EK 


Haber Sabah'ta şöyle yer aldı


Adana’da kaliteli binalar yapan Halil Avcı Şirketler Grubu, 2017’de de yatırımlarını sürdürecek. Grup, Gürselpaşa’da yine ‘dream’ konseptli bir projeye başlayacak.


Yurt içi ve yurt dışında 38 yıldır prestijli projelere imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Murat Avcı, 2017 yılında da hiçbir şeyden korkmadan yatırımlara devam edeceklerini söyledi. İnşaat sektörünün, Türkiye için zor bir yıl olan 2016'yı yara almadan atlattığını ifade eden Avcı, bunda hükümetin konut kredisi faiz oranlarını düşürmesi, kredi miktarını yüzde 80'e çıkartması, yabancılara satışın önünü açması ve Kentsel Dönüşüm Yasası gibi adımların etkili olduğunu belirtti. Dolar kurunda yaşanan yükselişe de dikkat çeken Avcı, Halil Avcı Şirketler Grubu olarak, 'enseyi karartmayıp' çalışmaya, yatırım yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Hükümetin, bu konulara çok hızlı reaksiyon gösterdiğini belirten Avcı, "En azından ben bunu önemli sektörlerde görüyorum. Hükümetimiz ekonomik önlemleri hemen alıp, uygulayabiliyor. Bu konuda hükümeti çok başarılı buluyorum. Sektörün önündeki problemler aşılırsa, 2017 yılının inşaat sektörü için olumlu geçeceğini düşünüyorum. Biz tüm olumsuzlukları bir kenara bırakarak, yatırımlarımıza korkmadan 2017 yılında da devam edeceğiz" diye konuştu. Adana'da inşaatları hızla ilerleyen Dream Loft ve Dream Towers'ta satışları bitirdiklerini, Dream Garden'ı da birkaç ay içerisinde bitirip teslim etmeyi hedeflediklerini vurgulayan Avcı, "Dream Town 1, 2 ve 3'ü de bitirdik ve iskânlarını alıp teslim ettik. Projelerimizi, taahhüt ettiğimiz süre içerisinde, hatta daha erken tamamlayıp teslim ediyoruz" ifadelerini kullandı. 2017 yılı içerisinde, İstanbul Erenköy'de hayata geçirdikleri 52 daireden oluşan Dream Residence projesini de bitireceklerini kaydeden Avcı,  Adana  Gürselpaşa'da, yine 'dream' konseptinde yeni bir projeye başlayacaklarını ifade etti.


Sabah


Geri Dön