21 / 05 / 2024

Haliliye Belediyesi park projeleri

Haliliye Belediyesi park projeleri

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Devteşti Mahallesi’nde toplam alanı 31 bin 63 metrekare olan 8 park inşa ediyor.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Arsa almak isteyenlere müjde! Şanlıurfa Haliliye'de 3 taksitle satılık 4 arsa! 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Karaköprü Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 3 taksitle satıyor. Arsaların fiyatları 3 milyon 501 bin TL'den başlıyor...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Haliliye'de imar planı değişikliği!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi'nin 2020 yılı 3. Birleşim meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda bölgedeki imar planı değişikliği karara bağlandı.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Haliliye Belediyesi'nden kaçak yapıya geçit yok!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, bir işletmenin imara aykırı şekilde inşa edilen yapının yıkımını tamamladı.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Haliliye Belediyesi park projeleri Haberi

Haliliye Belediyesi park projeleri

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Devteşti Mahallesi’nde toplam alanı 31 bin 63 metrekare olan 8 park inşa ediyor.

Yapılan açıklamaya göre, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un kent merkezinde bulunan mahallelere yeşil alanlar oluşturma projeleri hayata geçiriliyor. Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Devteşti Mahallesi toplam 8 parkın yapımına başladı. Bölgede yaşayan vatandaşların yaşam şartlarını değiştirecek, ilçenin görünümüne ve sosyal şartlarına etki edecek projede çalışmalar başladı. Kuzey-Güney yönünde bulunan 8 parkın ilk etapta moloz toplama ve zemin düzeltme işlemi gerçekleştiriliyor. İş makineleri ile alanda bulunan molozlar alınarak kamyonlara yükleniyor. Park alanında bulunan tepelik alanlar iş makineleri ile kazılarak alan düzleştiriliyor.


‘31 BİN 63 METREKARE YEŞİL ALAN’

İlk etapta yapılan moloz toplama ve zemin düzeltme çalışmasının ardından park alanına kırmızı toprak serilecek. Daha...