27 / 04 / 2024

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Karşıyaka Mahallesinde tespit edilen kaçak çıkılan katın yıkımını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Haliliye'de kaçak kat fazlaları yıkıldı!

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında tespit ettikleri kaçak kat fazlasını durdurdu.

Şanlıurfa Haliliye’deki kaçak katlar yıkıldı!

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı 6 ekip günlük olarak inşaatların yoğun olduğu bölgelerde kontrollerini sürdürüyor. Kontrollerin yanı sıra imara aykırı kat çıkmak isteyenlere de müdahale ediyor.

Haliliye Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında tespit ettikleri Kaçak kat fazlasını durdurdu. Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı 5 ekip günlük olarak inşaatların yoğun olduğu bölgelerde kontrollerini sürdürüyor.

Şanlıurfa Haliliye'de kaçak yapıya geçit yok!

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tespit ettikleri kaçak kat fazlasını durdurdu. Ekipler, bölgelerde yaptığı denetimlerde kat hakkı bulunan ve kat çıkmak isteyen vatandaşlara da yapması gereken yasal işlemler konusunda ise bilgi veriyor.

Tuzla Belediyesi yap işlet modeliyle tesis yaptıracak! İhalesi 17 Ekim'de!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, yap-işlet modeli ile spor alanı tesis inşa ettirecek. Söz konusu ihale 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tuzla Belediyesi yap işlet devret modeliyle sosyal tesis yaptıracak! İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla Aydıntepe Mahallesi'nde yap işlet devret modeliyle sosyal tesis inşa edecek. İşte detaylar...

Arsa almak isteyenlere müjde! Şanlıurfa Haliliye'de 3 taksitle satılık 4 arsa! 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Karaköprü Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 3 taksitle satıyor. Arsaların fiyatları 3 milyon 501 bin TL'den başlıyor...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Kocaeli Derince'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocaeli Derince Belediyesi, Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçede bulunan kaçak yapılarının yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü Haberi

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Karşıyaka Mahallesinde tespit edilen kaçak çıkılan katın yıkımını gerçekleştirdi.


Yapı Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde kaçak yapıya izin vermediği gibi ekipler, günlük olarak inşaatların yoğun olduğu bölgelerde kontrollerini sürdürüyor. İmara aykırı kat çıkmak isteyenlere de müdahale ediyor. Ekipler, denetimleri sırasında Karşıyaka Mahallesinde bir yapıda izinsiz olarak kat çıkıldığını belirledi. Bunun üzerine ekipler, ev sahipleriyle görüşerek kat fazlasının kontrollü bir şekilde yıkımını gerçekleştirdi.


Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, bölgelerde yaptığı denetimlerde kat çıkma hakkı bulunan vatandaşlara da yapması gereken yasal işlemler konusunda bilgiler veriyor.


Adana İlk Haber


Bu haber Gap Gündemi'nde şöyle yer aldı:


Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Karşıyaka Mahallesi'nde tespit edilen kaçak çıkılan katın yıkımını gerçekleştirdi.


Yapı Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde...