18 / 05 / 2024

Haliliye Belediyesi yol çalışmaları 2015

Haliliye Belediyesi yol çalışmaları 2015

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin farklı bölgelerinde kilitli beton parke, stabilize, yol açma ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Arsa almak isteyenlere müjde! Şanlıurfa Haliliye'de 3 taksitle satılık 4 arsa! 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Karaköprü Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 3 taksitle satıyor. Arsaların fiyatları 3 milyon 501 bin TL'den başlıyor...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Haliliye'de imar planı değişikliği!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi'nin 2020 yılı 3. Birleşim meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda bölgedeki imar planı değişikliği karara bağlandı.

İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara müze oluyor!

İbrahim Tatlıses'in doğduğu Şanlıurfa kent merkezindeki mağara, Haliliye Belediyesi tarafından müzeye dönüştürülecek

Haliliye Belediyesi'nden kaçak yapıya geçit yok!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, bir işletmenin imara aykırı şekilde inşa edilen yapının yıkımını tamamladı.

Emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinde son gün 30 Kasım!

Haliliye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2018 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ile 7143 Sayılı Kanun kapsamında yapılan yapılandırmanın ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım olduğunu duyurdu.

Şanlıurfa’da bin 200 inşaat işçisine mesleki eğitim sertifikası verildi!

Haliliye Belediyesi ve İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneğinin işbirliğiyle inşaat işçilerinin mesleki yeterlilik sertifikası almalarını sağlamak amacıyla başlatılan Mesleki Yeterlilik Eğitiminin ilk grubunu tamamlayan bin 200 işçiye sertifikaları verildi..

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Haliliye Belediyesi yol çalışmaları 2015 Haberi

Haliliye Belediyesi yol çalışmaları 2015

Fen İşleri Müdürlüğü, Haliliye İlçesi’nde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Alt yapı hizmeti tamamlanmamış bölgelerde stabilize yol yapım çalışmaları yapan ekipler, bu kapsamda Uluhan ve Şenocak kırsal mahallelerinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yol yapım çalışmalarının yanı sıra, yol açma çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Ekipler, Devteşti ve Sırrın mahallelerinde henüz yapılaşmanın tamamlanmadığı bölgelerde yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapı sıkıntısı bulunmayan Ulubağ kırsal Mahallesi’nde de parke çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, ayrıca ilçenin farklı bölgelerinde bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam...