08 / 05 / 2024

Haliliye Kanoğlu Muhtarı Mahmut Aslan

Haliliye Kanoğlu Muhtarı Mahmut Aslan

Şanlıurfa'da birkaç uyanık 2012'de çıkan bir yasayı kullanarak, nerede para etmeyen hazine arazisi varsa bunları bulup, kent veya ilçe merkezine yakın hazine arazileri ile takas etmek istiyor. Gerçekleşmesi durumunda ise kanlı olaylar olabilir.

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kanoğlu tarafından kuruldu.

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Kanoğlu, Davut Çağlayan ve SW Invest GMBH ortaklığında kuruldu.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisinden muhtar da pay alsın! 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu videokonferans yöntemiyle görüştüğü muhtarların sorunlarını dinledi ve “Her birinizin oturduğu mahallede Belediye emlak vergisi alıyor mu? Alıyor. O mahallede yaşayan vatandaş niye yüzde 1’ini muhtar bütçesi için ödemesin?" dedi. 

Via Tek Endüstriyel Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via Tek Endüstriyel Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kanoğlu tarafından kuruldu.

Şanlıurfa'da muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak!

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde muhtar evleri proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak.

Tunceli Kanoğlu'nun yolları asfaltlandı!

Tuncelimerkez Kanoğlu Köyü'nün bir kilometrelik ikinci kat asfalt çalışmaları tamamlandı. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Şanlıurfa Haliliye'deki muhtar evleri açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Haliliye Belediyesince yapılan çok amaçlı kültür evleri ile muhtar evlerinin anahtar teslim ve toplu açılış törenine katıldı...

Gaziantep Şahinbey mahallelerinde kentsel dönüşüm başlayacak!

Şahinbey İlçesi’nin yeni mahallelerinden birisi olan Geylani Mahallesine ziyarette bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, muhtarın taleplerini dinledi.

Urla Başkanoğlu Özel Yaşam Konakları Yaşlı Bakım Merkezi hizmete açıldı!

Özel Başkanoğlu Urla Yaşam Konakları olarak yeni yerlerinde hizmet vermeye başladı. Merkez Avrupa Birliği ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı standartlarında hizmet verecek.

Beyoğlu'nda 5 katlı bina çöktü!

Beyoğlu'nda 5 katlı boş bir bina çöktü. Şehit Muhtar Mahallesi Taksim Yağhanesi Sokak'ta daha önce boşaltılan ve çevresi sacla kaplanan binadan sesler gelmesi üzerine, çevre sakinleri sokaktan geçenleri uyardı.

Haliliye Kanoğlu Muhtarı Mahmut Aslan Haberi

Haliliye Kanoğlu Muhtarı Mahmut Aslan

Şanlıurfa'da birkaç uyanık 2012'de çıkan bir yasayı kullanarak, nerede para etmeyen hazine arazisi varsa bunları bulup, kent veya ilçe merkezine yakın hazine arazileri ile takas etmek istiyor. Yani kendilerini, devletin sahip çıkmadığı arazi sahibi gibi gösterip mağdur ayağına yatarak, buldukları kıymetli arazileri almak için hukuki girişim başlattılar. Bugüne kadar bunu başaran çok sayıda nüfuslu kişi oldu. Ancak bu çok daha kapsamlı bir vurgun... İl genelinde 70 bin dönümden bahsediliyor. Piyasa değeri yaklaşık 1 milyar lira… Binlerce köylü babadan, dededen 40 yıldır işlettiği hatta ev yaptığı arazileri bu uyanıklara kaptırabilir. Bu durumu yeni fark eden muhtarlar ayaklandı. Ara ara toplanıp Ankara'ya gitmeye başladılar. Başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında görüştükleri üst düzey yetkililer de dahil böyle bir vurguna göz yumulmayacağı...