02 / 05 / 2024

Halim Uluçay

Halim Uluçay

Seven Endüstri İnşaat Limited Şirketi, Halim Uluçay, Mücahit Karaçorlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Eylül tarihinde Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Şahinbey Caddesi'nde kuruldu.

Kadir Kırhan Uluçay nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi ülkelerde çalıştı?

Kadir Kırhan Uluçay kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Kadir Kırhan Uluçay ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ayçiçek, şeker ve buğdayda zamların ardından bomba gelişme! Resmen harekete geçildi

Piyasalarda en fazla stoklanan ürünler arasında yer alan ayçiçek, şeker ve buğday için bakanlık harekete geçti. Tarım Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek yeni önlemle birlikte stokçuluğun önüne geçilecek.

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

Fenswıck Company İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fenswıck Company İnşaat Limited Şirketi Şişli’de 10  bin TL sermaye bedeli Osman Can Uluçay tarafından kuruldu.

İzmir Ulu Cami'nin inşaatı Temmuz'da tamamlanacak! 

Ege Bölgesi'nin en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Ulu Cami'nin kaba inşaatında sona gelindi.İnşaatın temmuz ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Danimarka Brabrand Ulu Camii açıldı!

Danimarka Arhus'ta inşaatı tamamlanan Brabrand Ulu Camii'nin resmi açılış töreni yapıldı. Caminin temeli 2014 yılının Ağustos ayında atılmıştı.

İzmir Karabağlar'daki Yeşilyurt Ulu Camii ibadete yeniden açıldı!

Yeşilyurt Ulu Camii, 2 yıl 7 ay süren çalışmalar sonunda yeniden inşaatı yapılarak daha modern bir biçimde ibadete açıldı. Açılışta konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu camilerin huzur yerleri olduğuna dikkat çekldi.

Diyarbakır Ulu Camii'de restorasyon başladı!

Diyarbakır'daki tarihi Ulu Cami'de, terör nedeniyle 4 ay önce ara verilen restorasyon çalışmalarına tekrar başlandı. Vakıflar Bölge Müdürü Evsen, tamamlanan bölümlerin yakında hizmete acıtacağını söyledi.

Gebze Çayırova'da kentsel dönüşüm çağrısı yapıldı!

Çayırova belediyesi yeni yılın ilk meclis toplantısının en önemli konusu Emek ve İnönü Mahalleleri oldu. Meclis üyeleri tarafından mahalleler için vatandaşın lehine olmak koşulu ile kentsel dönüşüm projesinin derhal hazırlanması çağrısı yapıldı.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...

Hatay Uluçınar Köprüsü trafiğe kapatıldı!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Arsuz Belediye Başkam Nazım Çulha Hatay Uluçınar Köprüsü'nün 3 ay içinde yeniden inşa edileceğini söyledi

Hatay Uluçınar Köprüsü 3 ay içinde yapılacak!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Arsuz Belediye Başkam Nazım Çulha Hatay Uluçınar Köprüsü'nün 3 ay içinde yeniden inşa edileceğini söyledi.

Hatay Uluçınar Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Meclis iki gündem maddesiyle toplanıldı. Toplantıda Uluçınar Köprüsü'nün yeniden yapılmasına karar verildi.

Halim Uluçay Haberi

Halim Uluçay

Seven Endüstri İnşaat Limited Şirketi, Halim Uluçay, Mücahit Karaçorlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu.


Seven Endüstri İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1. İnşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...