30 / 04 / 2024

Halis Sağırlı

Halis Sağırlı

2012 sonuna kadar 50 şube daha açarak 250 kişiyi istihdam etmeyi planlayan Sürat Kargo, yurt dışına açılmayı hedefliyor. Genel Müdür Halis Sağırlı “Yurt dışında da şubeleşeceğiz” dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hasankeyf-Gercüş Tüneli Açılış Töreni'nde ekonomiye yönelik açıklamalarda bulunarak vatandaşlara ''Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var.'' diyerek müjdeli haberler verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya yaptığı açıklamada, "Her an yeni bir deprem gerçeği ile karşı karşıya olan ülkemizde güvenli, sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var" dedi.

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi!

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İnşaat Uygulama Daire Başkanlığı tarafından inşa edilen Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi.

Çorum Sağlık Müdürlüğü binası yıkılacak!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Sağlık Müdürlüğü binasının yıkımı için Bakanlık'tan onay geldiğini açıkladı. Yıkımın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır!

Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında AFAD ve çeşitli STK temsilcileri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır” dedi.

Mardin Sağlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Mardin Artuklu'da inşa edilecek yeni Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının temeli atıldı. 13 bin metrekarelik alana sahip binanın bedeli 13 milyon 599 bin TL.

Melikgazi Belediyesi'nden il sağlık müdürlüğüne bina tahsisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak eğitim, emniyet, din ve spor hizmetlerine olduğu gibi il sağlık müdürlüğümüzün gerçekleştireceği hizmetlere de destek ve yardımcı olduklarını bu amaç ile bina tahsis ettiklerini söyledi.

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat 6 aylık sınırlı denetim raporunu yayınladı!

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat, 01 Ocak ile 30 Haziran 2016 tarihleri arasındaki 6 aylık sınırlı denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu yarın yürürlüğe giriyor!

Türkiye'de binlerce iş yerini ilgilendiren İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu 1 Temmuz'da yürürlüğe giriyor. Bugün son gün...

Egepen Deceuninck, PCV'de uzun ömürlü kullanım sağlıyor!

Dünya standartlarında üstün teknoloji ile PVC üretimi gerçekleştiren Egepen Deceuninck, dayanıklı ve emniyetli yapısı ile uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Egepen Deceuninck’i tercih etmek için birçok neden bulunuyor.

Halis Ender Çulhacı Adana İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı oldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı İhtisas Komisyonları belli oldu. Adana Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanlığına Halis Ender Çulhacı seçildi.

Halis Sağırlı Haberi

Halis Sağırlı

2003’ten bu yana kargo sektöründe faaliyet gösteren Sürat Kargo, yurt dışı yatırımlarına odaklandı. Türkiye’de 600 şube, 19 bölge müdürlüğü, 24 aktarma merkezi ve 5 bine yakın çalışanı ile sektörde yüzde 10 pazar payına sahip olan Sürat Kargo, önümüzdeki yıl yurt dışına açılarak şubeleşmeye başlayacak. 2011-2012 döneminde yüzde 40 büyüme ile rekora imza atan şirket ayrıca, bu yıl sonuna kadar iç pazarda ise 50 yeni şube açarak 250 kişiye de istihdam sağlayacak.


Yatırım planları ve önümüzdeki döneme ait hedeflerini anlatan Sürat Kargo Genel Müdürü Halis Sağırlı “2003 yılında bu işe başladık. Aynı zamanda lojistik, kurye ve sigorta sektöründe de hizmet vermekteyiz. 2012 yılı sonuna kadar 50 şube daha açmayı planlıyoruz. Bu yeni açılacak şubelerle birlikte 250 kişiye daha iş imkanı sağlamış...