20 / 05 / 2024

halit bozkurt aran şişecam

halit bozkurt aran şişecam

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., bağımsız yönetim kurulu üyeliğine Halit Bozkurt Aran'ın seçilmesine karar verildiğini bildirdi. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklama ile alınan karar şöyle belirtildi...

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi ihalesi bugün!

TOKİ Kırıkkale İli, Keskin İlçesi Bozkurt Mahallesi 126 adet konut, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Gökhan Bozkurt: İmar planında revizyon yapılmalı!

Bozkurt “Birinci aşama olan süre uzatımı kararı Kurul tarafından alındı. Bundan sonraki süreçte ivedilikle Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin “Koruma İmar Planı” ile ilgili revizyon çalışmalarını yaparak Anıtlar Kurulu’nun onayına sunması gerekli." dedi.

Bozkurt Denizcilik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Denizcilik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Turizm Anonim Şirketi, Fatih Bozkurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Sancaktepe, E.Sultan Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi'nde kuruldu.

Burdur Bozkurt Mahallesi'nde dönüşüm çalışmaları başlayacak!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, makamındaki basın toplantısında Bozkurt Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm hakkında açıklama yaptı. Ercengiz, ''Bozkurt Mahallesi'nde TOKİ yetkilendirilerek dönüşüm için çalışmalara başlanacak" dedi.

Bingöl emekli konut projesi için arsa aranıyor!

Emekliye Düşük Taksitle Konut için arsa aranıyor. Emekliler, Şeyh Ahmet Bölgesi veya Doğum Hastanesi alt bölgesinde yer istiyor. Güveçli’de toplulaştırma ile hazine yerlerinin belirleneceğini ardından emekliye konut için alan çıkacağı söyleniyor.

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi'ne 126 konut yaptıracak!

TOKİ Kırıkkale İli, Keskin İlçesi Bozkurt Mahallesi'ne 126 Adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 4 Mayıs 2016'da 14:30'da yapılacak.

Mardin Artuklu Aran Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Artuklu Belediyesi tarafından “Her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi” projesi kapsamında yapıllan, ilçenin Aran Mahallesinde inşa edilen Sosyal Yaşam Merkezi halkın hizmetine sunuldu.

Başaran Mahallesi Muhtarlık Binası hizmete açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Başaran Mahallesi’nde yaptırılan modern muhtarlık binası ve park, düzenlenen törenle hizmete açıldı, törene Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da katıldı...

Hakan Aran: Konut kredisi alımı dijitalleşecek!

Avrupa'da biyometrik doğrulama, sesle ve gözle tanıma gibi uygulamaların gelecek dönemde bankacılık sektöründe yeni trend olacağı öngörülüyor. Hakan Aran, "Konut kredisi alımı dijitalleşecek" dedi.

Başaran Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Aslan tarafından 200 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Esenyurt, Selahaddin Eyyübi Mahallesi, Haliç Caddesi'nde kuruldu.

Aidat borcunda hak nasıl aranır?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun ''Aidat borcunda hak nasıl aranır?'' sorduğu sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Başaran World Otelcilik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başaran World Otelcilik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Başaran Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali Başaran Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 10 milyon TL sermaye ile 29 Ocak'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Recep Bozkurt 2015 yılındaki çalışmaları değerlendirdi!

2015 yılında her alanda önemli çalışmalara imza atan Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, 2015 yılını değerlendirdi.

halit bozkurt aran şişecam Haberi

halit bozkurt aran şişecam


Şişecam tarafından yapılan açıklama şöyle:


Yönetim Kurulumuzun 14.04.2014 tarihli toplantılarında;


1) Şirketimiz bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ederek ayrılan Sayın Turkay Berksoy'un yerine, Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından; mevzuat, şirket esas sözleşmesi ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkelerinde öngörülen bağımsızlık kriterleri ve "Bağımsızlık Beyanları" dikkate alınarak belirlenen Sayın Halit Bozkurt Aran'ın seçilmesine,


2) Sayın Turkay Berksoy'un şirketimiz bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğinden istifası ile boşalan "Denetimden Sorumlu Komite" ve "Riskin Erken Saptanması Komitesi" üyeliklerine Sayın Halit Bozkurt Aran'ın seçilmesine,


karar...