28 / 04 / 2024

halit inci kimdir

halit inci kimdir

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu, yapmış olduğu görev dağılımında Yavuz Işık’ı yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Halit İnci’yi Başkan Vekilliği'ne, Cemalettin Danış’ı da Muhasip Üyeliğe seçti.

Fildişi'nde maden ve inşaatta 46 milyar dolarlık yatırım hacmi hedefleniyor!

DEİK Başkanı Vardan, Sahra Altı Afrika'ya bu yılın en büyük yatırımcı heyetinin gideceğini belirterek, "Bölgenin sunduğu büyük fırsatları iyi değerlendirme zorunluluğumuz var" dedi.

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Mahalle yöneticisi kimdir?

Şehir ve kasabalarda kurulu bulunan ve Belediye Kanununun 8 inci maddesine göre kurulacak olan mahallelerde bir muhtar ve muhtarın başkanlığında bir ihtiyar heyeti bulunuyor. Peki, mahalle yöneticisi kimdir?

Halit Ergin kimdir?

Hatay Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halit Ergin kimdir? Halit Ergin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halit Ergin, ne zamandan beri, Hatay Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Ali İnci kimdir?

Sakarya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci kimdir? Ali İnci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali İnci, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ali İnci..

Mehmet Ali Ertunç kimdir?

7 Kasım 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yer alan atama kararı ile Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığı’nda 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Hazine Başkontrolörlüğüne atanan Mehmet Ali Ertunç kimdir?

Umut İnci kimdir?

Mimar Umut İnci kimdir? Mimar Umut İnci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Umut İnci, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte mimar Umut İnci...

Gayrimenkul sermaye iradı mükellefi kimdir?

Gelir Vergisi Kanununun 70 inci maddesinde yazılı mal ve hakların kiraya verilmesinden elde edilen gelirler gayrimenkul sermaye iradı vergisine tabi tutuluyor. Peki, gayrimenkul sermaye iradı mükellefi kimdir?

Hakan İnci kimdir?

CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Hakan İnci kimdir? Hakan İnci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Hakan İnci'nin biyografisi...

Vildan Gülçelik kimdir?

Bugün İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nın resmi internet sitesinde açıklanan bilgilere göre 4 milyon 566 bin 868,05 TL ile 27'inci sırada yer alan Vildan Gülçelik kimdir?

İbrahim Polat kimdir?

Polat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat kimdir? İbrahim Polat, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İbrahim Polat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte İbrahim Polat'ın biyografisi...

Erdoğan Bayraktar kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar kimdir? Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Bakan Erdoğan Bayraktar'a dair merak ettikleriniz...

Nurettin Ok kimdir?

Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok 17 Temmuz 2013 günü 86 yaşında vefat etti. Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok kimdir? Neler yapmıştır?

Sadık Özdemir kimdir?

Mimart Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özdemir kimdir? Sadık Özdemir, Mimart Yapı'yı ne zaman kurdu? Sadık Özdemir, Mimart Yapı ile hangi projeleri hayata geçirdi? Hepsi bu haberde...

halit inci kimdir Haberi

halit inci kimdir

Genel Kurulda konuşan Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, inşaat sektörünün en önemli kollarından birisi olan hazır beton sektörünün Türkiye ekonomisine katkısının çok büyük olduğunu ifade ederek, bu katkının daha iyi anlaşılabilmesi için 2014 senesinden bu yana sektör ile ilgili ekonomik verilere bakmanın yeterli olacağını söyledi.


2014 yılında yaklaşık 107 milyon metreküp üretimle 10 milyar Türk lirası ciro yapan beton sektörünün toplam cirosunun 2015 yılında 12 milyar, 2016 yılında ise 16 milyar TL olduğunu açıklayan Yavuz Işık, sektörün istihdam kapasitesinin son sekiz yılda yıllık yaklaşık olarak %10 artış gösterdiğini, bu oranın 2014-2016 yılları arasında 30 bin kişiden 38 bin kişiye çıkarak %26’ya yükseldiğini söyledi.


Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin, inşaat alanında çok büyük...