18 / 08 / 2024

Halit Kurumahmutoğlu

Halit Kurumahmutoğlu

Duman Kurumahmutoğlu İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Duman, Halit Kurumahmutoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Maltepe, Altay Çeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Haliloğlu Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Alper Halit tarafından kuruldu.

Ecir Hm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ecir Hm İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Atiyaoğlu ve Mürsel Demir ortaklığında kuruldu.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

İrm Kurumahmutoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrm Kurumahmutoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kurumahmutoğlu tarafından kuruldu.

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Halit Kasapoğlu ve Haşmet Kadir Çeliktaş ortaklığında kuruldu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in oğlu Han, bu odada büyüyor!

Bergüzar Korel, oğlu Han'ın odasından fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Han'ın odası ve yatağı görülüyor. Korel, oğlu Han'ın, abisinin mobilyalarında büyüdüğünü belirtti...

Vemaksan Makine Mühendislik Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vemaksan Makine Mühendislik Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halit İslamoğlu ve Ensar Ayyıldız ortaklığında kuruldu. 

Öz Denklem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Denklem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kayaoğlu tarafından kuruldu.

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile bugün satışta!

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Trios Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla bugün satışa sunuldu. 

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile satışta!

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Trıos Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla satışa çıkarılıyor.

Melka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Halit Kanbakoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Melka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Halit Kanbakoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ali Kurumahmutoğlu Emlak Yönetim'deki görevinden alındı!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan ve burayı aile şirketi gibi yönettiği eleştirileri yapılan Ali Kurumahmutoğlu görevden alındı.

Halit Kurumahmutoğlu Haberi

Halit Kurumahmutoğlu

Duman Kurumahmutoğlu İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Duman, Halit Kurumahmutoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu.


Duman Kurumahmutoğlu İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...