01 / 05 / 2024

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile satışta!

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile satışta!

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Trıos Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla satışa çıkarılıyor.



Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığıyla İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de yükselen Trios Sanayi Blokları bölgenin ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarlandı. 

Trios 2023 organize sanayide dönüşüm İkitelli Organize Sanayi alanında 300 milyon liralık yatırımla yükseliyor. TRİOS 2023, üç ayrı bloktan oluşuyor. Blokların ikisinde atölye ve dükkanlar, üçüncüsünde ise çarşı ve kuleler yer alıyor. 

Birinci atölye bloğu 128 bin metrekare, ikinci atölye bloğu 97 bin metrekare, çarşı ve kule bloğu ise 76 bin metrekare olmak üzere projedeki toplam inşaat alanı yaklaşık 301 bin metrekare olarak belirlendi. 

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile satışta!

7 metre tavan yüksekliğine sahip olan Trios Sanayi Blokları projesinde tırlar her kata çıkabiliyor. Trios Sanayi Blokları yüksek enerji ve düşük maliyet ile de dikkat çekiyor. 

Trios Sanayi Blokları satışta
Trios 2023 Sanayi Blokları TURYAP aracılığı ile 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 12:00'da açık artırma yöntemi ile satışa çıkarılıyor. Trios 2023'te 1 milyon 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla iş yeri sahibi olunabiliyor. 


Açık artırma satış şartnamesini görmek için tıklayın

Açık artırma kataloğunu görmek için tıklayın 

A blok kat planlarını görmek için tıklayın

İş yeri fiyat listesini görmek için tıklayın

 

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com

 


Geri Dön