15 / 05 / 2024

Trıos Sanayi Blokları

Trıos Sanayi Blokları

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Trıos Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla satışa çıkarılıyor.

Trıvo Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvo Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Ays Tr Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ays Tr Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Topalbebek tarafından kuruldu.

Ahsen Tr İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Tr İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Yalçın tarafından kuruldu.

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mezar A Abdelall tarafından kuruldu.

Agro Tr Internatıonal Zirai Ürünler İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agro Tr Internatıonal Zirai Ürünler İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hesham Hussıen Akmed Karara tarafından kuruldu.

Kld Tr İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kld Tr İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Irına Ptashko tarafından kuruldu.

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durmuş ve Vahit Şimşek ortaklığında kuruldu.

Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi kuruldu!

Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rustam Barona Mujtasıbov ve Doğal Kimyevi Maddeler ve Zirai İlaçlar Sanayi ortaklığında kuruldu.

Tr Eser Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Eser Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelebi tarafından kuruldu.

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Os Albayraklar İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Os Albayraklar İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Beykoz'da Osman Albayrak tarafından kuruldu.

Spektron İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spektron İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Dımıtrı Arndt tarafından kuruldu. 

Tr Dizayn Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Dizayn Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Koç ve Tuğba Bayraktar tarafından kuruldu.

Trıos Sanayi Blokları Haberi

Trıos Sanayi Blokları

Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığıyla İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de yükselen Trios Sanayi Blokları bölgenin ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarlandı. 

Trios 2023 organize sanayide dönüşüm İkitelli Organize Sanayi alanında 300 milyon liralık yatırımla yükseliyor. TRİOS 2023, üç ayrı bloktan oluşuyor. Blokların ikisinde atölye ve dükkanlar, üçüncüsünde ise çarşı ve kuleler yer alıyor. 

Birinci atölye bloğu 128 bin metrekare, ikinci atölye bloğu 97 bin metrekare, çarşı ve kule bloğu ise 76 bin metrekare olmak üzere projedeki toplam inşaat alanı yaklaşık 301 bin metrekare olarak belirlendi. 

7 metre tavan yüksekliğine sahip olan Trios Sanayi Blokları projesinde tırlar her kata çıkabiliyor. Trios Sanayi Blokları yüksek enerji ve düşük maliyet ile de dikkat çekiyor. 

Trios Sanayi Blokları satışta
Trios 2023 Sanayi Blokları TURYAP aracılığı ile 18 Nisan...