01 / 05 / 2024

Halit Vedat Çakırca öldü mü

Halit Vedat Çakırca öldü mü

Maltepe Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı Mimar Halit Vedat Çakırca vefat etti.

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den akıl almaz zenginlik kriteri: Herkesin kapısında arabası var

Türkiye'de milyonlarca insan açlık sınırı olarak açıklanan 6 bin 391 liranın 891 lira aşağısında maaş almaya mecbur kalırken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, duyanı hayretler içinde bırakan açıklamalar yaptı.

EYT'de yeni reçete belli oldu! Bakan Bilgin ve AK partili o isimden sürpriz açıklama! EYT çıkacak mı? Ne zaman çıkacak? 

"EYT yasası ne zaman çıkacak" sorusunun yanıtı milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Peki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ​​​​​​​ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT ile ilgili ne dedi? EYT ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

AK Parti'den dikkat çeken asgari ücrete ek zam çıkışı! Kritik toplantı sonrası Ömer Çelik açıkladı

Asgari ücrete ek zam tartışmaları hükümetin yetkili isimleri tarafından sıkça gündeme getiriliyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'in son dakika asgari ücrete zam açıklamasının akabinden AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten de dikkat çeken açıklamalar geldi.

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçiliklere yazdığı Kanal İstanbul mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veli Çakırca, Birkan Dıragat ve Alper Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

Mimar Halit Vedat Çakırca vefat etti!

Maltepe Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı Mimar Halit Vedat Çakırca vefat etti.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

HK Taahhüt ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HK Taahhüt ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Hakan Çakırca ve Ömer Aldırmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi, Vakıf Sokak'ta kuruldu.

İznik Çakırca'ya modern hizmet binası!

Merkeze yeni bağlanan 10 ilçede ulaşımdan çevreye, kırsal kalkınmadan spora kadar her alanda önemli yatırımları bir bir hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik’in Çakırca Mahallesi’ne de modern bir hizmet binası kazandırıyor.

İznik Belediyesi'nden Çakırca'ya hizmet binası!

Bursa İznik Belediyesi Çakırca Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. Başkan Yardımcısı Hıştıroğlu, "Yıkımını gerçekleştirdiğimiz eski düğün salonunun temizlenmesinin ardından aynı yere hizmet binası inşa edilecek" dedi.

Manisa Kula Halit Tokul İmam Hatip Lisesi Yurdu ne zaman açılacak?

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve partililer, yapımı devam eden Kula Halit Tokul İmam Hatip Lisesi karma öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu.

Vedat Demiröz: Arsalar Türkiye'nin sermayesi!

İBB ve Beylikdüzü Belediyesi’nin AK Partili ismi, Seyithan İzsiz; ekonomi ve inşaat piyasası hakkında bilgilendirme amaçlı toplantı düzenledi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz katıldı.

Halit Vedat Çakırca öldü mü Haberi

Halit Vedat Çakırca öldü mü


Maltepe Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı ve bir önceki genel sekreteri Mimar Halit Vedat Çakırca vefat etti. Mimar Çakırca'nın cenazesi bugün öğle namazı ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Küçükyalı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.


Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...