06 / 05 / 2024

Halk Bank Şanlıurfa Hilvan

Halk Bank Şanlıurfa Hilvan

Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Halk Bank Şanlıurfa Hilvan'da şube açtı. Şube, Karacurun Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor.

Şanlıurfa'da yükselen deprem konutlarının ilk etabı kasım ayında teslim edilecek!

Şanlıurfa'da 6 Şubat depreminden sonra inşasına başlanan yapıların bir kısmı kasım ayında teslim edilecek. Adalet Bakanı Bozdağ konuya ilişkin Şanlıurfa halkını bilgilendirdi. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa'da 144 iş yerini açık artırmayla satıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de bulunan Eski Sanayi ve Halk Pazarı'ndaki 144 iş yerini 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 13:00'da açık artırmayla satıyor.

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi açıldı!

Çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projelerinden olan Millet Kıraathanesi’ni hizmete açtı.

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projeler arasında yer alan Millet Kıraathanesi’ni hizmete açıyor.

Şanlıurfa Bozova'ya sosyal tesis!

Bozova'daki çalışmaları inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "Halkımıza hizmet götürmeyi AK Belediyelerin anlayışı olarak görüyoruz" dedi.

Şanlıurfa Hilvan'a mesire alanı geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeşil alan çalışmaları kapsamında Hilvan'da yapımı süren mesire alanını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Amacımız her ilçede vatandaşlarımızın buluşma adresi olacak yeşil alanları halkımıza kazandırmaktır" dedi.

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyubi Parkı tamamlanıyor!

Haliliye sınırları içerisinde yer alan Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki Selahaddin-i Eyyubi Parkı tamamlanmak üzere. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yeşil alan çalışması yaptığı park, kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nde son rötuşlar!

Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alanını oluşturacak GAP Vadisi'nin 1. etap çalışmalarında sona gelindi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çimlendirme çalışmalarının yapıldığı alanlar kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

Şanlıurfa Birecik'e yeni sosyal alanlar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Birecik'te de gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimlerle ilçe gelişiminde önemli rol oynamaya devam ediyor. Birbiri ardına hayata geçirilen projelerle ilçe halkı, ekonomik ve sosyal alanda yeniliklerle buluşuyor.

Şanlıurfa'ya 53 dönümlük mesire alanı müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale'de devam eden çalışmaları yerinde incelemek ve halkın görüşlerini almak için ilçeye çıkarma yaptı.

Şanlıurfa Halk Eğitim Merkezi restore ediliyor!

Şanlıurfa kent merkezinin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarında yer alan Halk Eğitim Merkezi binasında restorasyon çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, söz konusu binanın tarihi yapıya uygun bir şekilde cephe kaplamasını sürdürüyor.

Şanlıurfa Akçakale'ye prestij cadde müjdesi!

Son olarak Suruç'taki çalışmaların da tamamlanması ile 6 ilçede prestij caddesini halkın hizmetine sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de de aynı uygulama öncesi altyapıyı sil baştan revize ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımcıların önünü açıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, SU-KAY Park ve Çelik Köprüler ile cazibe merkezi haline gelen GAP Vadisi bölgesindeki imarda yer alan 50 metrelik yeni yolları açarak halkın hizmetine sunmayı planlıyor.

Halk Bank Şanlıurfa Hilvan Haberi

Halk Bank Şanlıurfa Hilvan

Türkiye Halk Bankası tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bankamızca; hizmet lokali olarak tespit edilen, Karacurun Mahallesi İnönü Caddesi No:135/A Hilvan/Şanlıurfa adresinde "Hilvan Uydu Şubesi/Şanlıurfa" ismi ile 02.07.2014 tarihinden itibaren 1 şube faaliyete...