14 / 05 / 2024

halk bankasının göynük uydu şubesi

halk bankasının göynük uydu şubesi

Türkiye Halk Bankası A.Ş, Bolu Göynük Uydu Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Şube bugün itibariyle Yenice Mahallesi Selim Çapar Caddesi No:6-1 Göynük/Bolu adresinde faaliyete geçirildi...

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Küresel piyasalar Avrupa Merkez Bankası’nın faiz kararına kilitlendi!

Jeopolitik gelişmelere paralel olarak geçtiğimiz haftayı negatif tamamlayan küresel piyasalar, Avrupa Merkez Bankası’nın perşembe günü açıklanacak faiz kararını bekliyor.

Küresel piyasalar karışık seyrediyor! Gözler İngiltere Merkez Bankası'nın kararında!

Küresel piyasalar, dünyada resesyon endişelerinin tekrar gündem olmasıyla karışık bir seyir izlerken, bugün gözler İngiltere Merkez Bankası'nın (BoE) para politikası kararlarına döndü.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Dolarınız varsa 1 dakika bile beklemeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi gören küçük dilini yutacak

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kurundaki hareketlilik son gaz devam ederken, vatandaşlar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Dolarınız varsa 1 dakika bile beklemeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi gören küçük dilini yutacak.

Altın Kahini İslam Memiş altında son fırsat için tarih verdi! Altın alacaklar çabuk bakın! Görenler küçük dilini yutacak

Altın fiyatları ani iniş çıkışlar sergilemeye devam ediyor. Yatırımcılar ise altın fiyatlarının nasıl olacağını araştırıyor. Altın Kahini İslam Memiş altında son fırsat için tarih verdi! Altın alacaklar çabuk bakın! Görenler küçük dilini yutacak!

Altın günlük bilekliklerde yüzde 20 indirim başladı! 14 ayar altın bileklik ne kadar? Koçak 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın günlük bileklik modellerinde Koçak'ta yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Günlük için tercih edilen bu bileklikler 14 ayar olup fiyatları 3,700 liradan başlıyor. İşte Koçak altın bileklik fiyat listesi 2 Kasım 2022..

Fırladı! Gümüş yatırımcısının günlük kazancı yüzde 5'i geçti! Elinde 1 gram bile gümüş olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları yükselişe geçti. Gümüşün yatırımcısına kazancı günlük  yüzde 5'i geçti. Yatırımcılar hemen güncel gümüş fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları 2 Kasım 2022.

Yuan güçlü dolar karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi

Çin Merkez Bankası`nın bu sabah yuanın günlük hareket bandı için orta noktayı belirlemedikten sonra Çin yuanı, ABD doları karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi.

14 ayar altın günlük bilekliklerde net yüzde 20 indirim! Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Günlük hayatında kolundan hiç altın bileklik eksik etmeyenleri sevindirecek güzel haber Koçak'tan geldi. Koçak'ta 14 ayar altın bilekliklerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. İşte Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi.

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'tan anında düşük faizli kredi! Hemen bakın!

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank hızlı kredi kampanyalarına başladı. TC kimlik kartını kapan hemen başvuruyor. 3 kamu bankası düşük faizli 10 bin, 15 bin, 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi piyasadan dikkat çeken para çıkışı! Satan satana...

Merkez Bankası'nın yarın yapacağı faiz kararının ele alınacağı toplantı öncesi piyasada dikkat çeken bir sermaye çıkışı gözlendi. Yabancı yatırımcılar borsa hisse senetlerinden hızlı bir çıkış gerçekleştirdi. İşte dikkat çeken sermaye çıkışının perde arkasında yatan nedenler...

halk bankasının göynük uydu şubesi Haberi

halk bankasının göynük uydu şubesi


Halk Bankası'ndan yapılan resmi açıklama şöyle:


Bankamızca; hizmet lokali olarak tespit edilen, Yenice Mahallesi Selim Çapar Caddesi No:6-1 Göynük/Bolu adresinde "Göynük Uydu Şubesi/Bolu" ismi ile 02.10.2013 tarihinden itibaren 1 şube faaliyete...