02 / 05 / 2024

Halk GYO Er Konut Şehristan fiyat

Halk GYO Er Konut Şehristan fiyat

Erzurum Şehristan Evleri projesinde konut fiyatları 178 bin 500 TL'den başlıyor. Şehristan Evleri Erzurum projesi Halk GYO ve Er Konut Adi Ortaklığı imzasını taşıyor...

Halk GYO'nun Halk Ofis Kuleleri'nin değeri belli oldu!

Halk GYO Halk Ofis Kuleleri'ne ait güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk Bank Ofis Kuleleri'nin değeri ne kadar? İşte Halk Bank Ofis Kulesi'nin değer tablosu...

Halk GYO'nun Erzurum'daki arsaları 7.1 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun Erzurum İli, Palandöken İlçesi 13511 ada; 1 ve 2 parsel ve 13512 ada; 1, 2, 3, 4 ve 6 parsel numaralı arsaları 7 milyon 100 bin TL'ye Er Konut İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye ve Madencilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ne satıldı. 

Halk GYO mevcut sermayesini 1 milyon TL'ye çıkaracak!

Halk GYO, 2020 yılı kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı çerçevesinde, ortaklara verilecek bedelsiz payların dağıtımına 1 Haziran tarihinde başlayacak. 

Halk GYO 2020 yılı Sürdürülebilirlik İlkelerine Uyum Çerçevesi Raporu!

Halk GYO'nun Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi kapsamında hazırlanan "2020 Yılı Sürdürülebilirlik İlkelerine Uyum Çerçevesi Raporu" yayınlandı. 

Halk GYO 2020, 2021 ve 2022 yılları için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Halk GYO'nun 2020, 2021 ve 2022 yılları için hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş, Genel Kurul'un onayına sunulacak...

Halk GYO SPK başvurusu bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO SPK başvurusu bildirisini yayınladı.

Halk GYO kredi derecelendirme notunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO kredi derecelendirme notunu yayınladı.

Halk GYO'nun 2016 olağan genel kurulu tescillendi!

Halk GYO'nun 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları dün 9360 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sermaye piyasası araçları ihracı ile ilgili olarak finansal danışmanlık ve aracılık sözleşmeleri imzalandı.

Halk GYO komite üyelerini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komitelerini seçti. İşte Halk GYO'nun komite üyeleri..

Halk GYO'nun İFM'deki kulesi gayrimenkul sertifikasıyla satılacak!

İFM'nin en büyük paydaşlarından biri olan Halk GYO, ofis kulelerinden birini gayrimenkul sertifikasıyla satışa başlayacak. Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, detayları paylaştı.

Halk GYO Şekerpınar Halk Ofis binasını kiraya verdi!

Halk GYO, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yer alan Şekerpınar Halk Ofis binasının kiralama ve satışına yönelik pazarlama süreci için TNL Ticari Gayrimenkul A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Halk GYO genel kurul gündem bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO genel kurul gündem bildirisini yayınladı.

Halk GYO Er Konut Şehristan fiyat Haberi

Halk GYO Er Konut Şehristan fiyat


Şehristan Evleri projesi Erzurum Yakutiye'de Halk GYO ve Er Konut Adi Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Şehristan Evleri projesinde teslimler Mayıs 2018 yılında yapılıyor.


Şehristan Evleri Erzurum projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 daire tipleri yer alıyor. Şehristan Evleri Erzurum projesi 13 katlı 13 blokta 620 daire ve 2 bin 859 metrekare ticaret alanından oluşuyor.


Şehristan Evleri Erzurum projesinde fiyatlar 178 bin 500 TL'den başlıyor. Şehristan Evleri Erzurum projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak yapılıyor.


23 bin 734 metrekare alanda yükselen Şehristan Evleri Erzurum projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Erzurum Şehristan Evleri fiyatları!


2+1 daire fiyatları 178 bin 500 TL ile 210 bin TL,

3+1 daire fiyatları 270 bin TL ile 310 TL,

4+1 daire fiyatları 310 bin TL...