28 / 04 / 2024

halk gyo sancaktepe projesi

halk gyo sancaktepe projesi

Halk GYO ve Vakıf GYO Ortaklığı'nın Sancaktepe projesinde yüklenici firma Haldız İnşaat oldu. GYO'lar ile Haldız İnşaat arasında sözleşmeler bugün imzalandı. Sancaktepe projesinde 1000'in üzerinde konut olacak...

Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe projesinde ruhsat bekleniyor!

Halk GYO ve Vakıf GYO'nun Sancaktepe projesi için ruhsat bekleniyor. 1.037 konut olarak planlanan projede ticari alanlar ve sosyal tesis olacak. Proje 150 milyon TL'ye mal olacak.

Vakıf GYO ve Halk GYO'dan Sancaktepe'de 1,307 konutluk yeni proje!

Vakıf GYO ile 98 dönümlük Sancaktepe arazisinde 1307 konutluk proje geliştirecek Halk GYO Genel Müdürü Kazım Şimşek, “Metro hattı içindeki bölgede nüfus yoğunluğu oluşuyor. Bu yıl içerisinde projeye başlayacağız” diye konuştu

Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe projesine bu yıl içerisinde başlanacak!

Vakıf GYO ile 98 dönümlük Sancaktepe arazisinde 1307 konutluk proje geliştirecek Halk GYO Genel Müdürü Kazım Şimşek, "Metro hattı içindeki bölgede nüfus yoğunluğu oluşuyor. Bu yıl içerisinde başlayacağız" dedi.

Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe projesine bakanlıktan onay!

Halk GYO-Vakıf GYO, İstanbul Sancaktepe'de aldığı Rings İstanbul'un 2. etap arsasına 1.037 konutluk proje inşa edecek. Halk GYO-Vakıf GYO Ortaklığı'nın Sancaktepe projesi için bakanlıktan onay verildi...

Halk GYO ve Vakıf GYO'nun Sancaktepe projesinden tüm detaylar!

Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe projesi 1037 adet daire, ticari birimler ve sosyal alanlardan oluşuyor. Geçen yıl arsayı 110 milyon TL+KDV'ye alan Halk GYO ve Vakıf GYO'nun Sancaktepe projesinden tüm detaylar...

Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe projesinde 1037 konut geliyor!

Halk GYO ve Vakıf GYO'nun Sancaktepe projesinde detaylar belli oldu. Halk GYO - Vakıf GYO Sancaktepe projesinde 1037 konut, ticaret ve sosyal alanlar olacak. İşte tüm detaylar...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Halk ve Vakıf GYO Rings 2. etap Sancaktepe arsasını KAP'a bildirdi!

Emlakkulisi.com, 5 Ekim 2014 tarihli "Rings İstanbul 2. etap arsası Vakıf GYO ve Halk GYO'ya satıldı!" başlıklı haberiyle satışı takipçileriyle paylaşmıştı. Halk GYO-Vakıf GYO, 110 milyon TL + KDV bedelle arsa alımı yaptığını bugün KAP'a bildirdi.

Halk GYO’dan ilk yarıda 24,7 milyon TL net kar!

2017 yılının ilk yarısını başarılı bir tablo ile geride bırakan Halk GYO’nun, kira, konut ve finansal gelirlerinden oluşan toplam hasılatı 43,5 milyon TL olarak gerçekleşirken, Şirketin 6 aylık net karı 24,7 milyon TL oldu.

Halk GYO SPK başvurusu bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO SPK başvurusu bildirisini yayınladı.

Halk GYO kredi derecelendirme notunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO kredi derecelendirme notunu yayınladı.

Halk GYO'nun 2016 olağan genel kurulu tescillendi!

Halk GYO'nun 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları dün 9360 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sermaye piyasası araçları ihracı ile ilgili olarak finansal danışmanlık ve aracılık sözleşmeleri imzalandı.

Halk GYO komite üyelerini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komitelerini seçti. İşte Halk GYO'nun komite üyeleri..

Halk GYO'nun İFM'deki kulesi gayrimenkul sertifikasıyla satılacak!

İFM'nin en büyük paydaşlarından biri olan Halk GYO, ofis kulelerinden birini gayrimenkul sertifikasıyla satışa başlayacak. Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, detayları paylaştı.

Halk GYO Şekerpınar Halk Ofis binasını kiraya verdi!

Halk GYO, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yer alan Şekerpınar Halk Ofis binasının kiralama ve satışına yönelik pazarlama süreci için TNL Ticari Gayrimenkul A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Halk GYO genel kurul gündem bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO genel kurul gündem bildirisini yayınladı.

Halk GYO ücretlendirme politikasının revizyonunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO ücretlendirme politikasının revizyonunu yayınladı.

Halk GYO 2017 genel kurul bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2017 genel kurul bildirisini yayınladı.

Halk GYO ilk çeyrekte 11 milyon TL net kâr elde etti!

Özkaynaklarını 1 milyar 641 milyon TL'ye taşıyan Halk GYO’nun toplam aktifleri ise 1 milyar 889 milyon TL'ye yükseldi. Halk GYO’nun ilk çeyrekteki toplam hasılatı 21,6 milyon TL olarak gerçekleşti. Şirket yılın ilk üç ayında 11 milyon TL net kâr elde etti.

Halk GYO'dan ilk çeyrekte 11 milyon TL net kar!

Halk GYO’nun toplam aktifleri ise 1 milyar 889 milyon TL'ye kadar yükseldi. Halk GYO'dan ilk çeyrekte 11 milyon TL net kar elde etti.

halk gyo sancaktepe projesi Haberi

halk gyo sancaktepe projesi


Halk GYO ve Vakıf GYO Ortaklığı'nın Sancaktepe'de aldıkları arsa üzerinde başlayacakları proje için yüklenici firma belli oldu. Halk GYO ve Vakıf GYO Sancaktepe projesinde yüklenici firmanın belirlenmesi için yaptığı ihaleyi Haldız İnşaat aldı.


Halk GYO-Vakıf GYO Sancaktepe projesi için Haldız İnşaat ile sözleşmeler bugün imzalandı.  98 bin 127 metrekarelik alanda inşa edilecek olan Halk GYO-Vakıf GYO Sancaktepe projesinde 1.037 adet konut olacak.


Halk GYO-Vakıf GYO Sancaktepe projesi 17 blok olarak tasarlandı. Projede konut blokları 16 katlı, ticaret bloğu 2 katlı olarak planlandı. Halk GYO-Vakıf GYO Sancaktepe projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Halk GYO ve Vakıf GYO'nun Sancaktepe arsası Rings İstanbul projesinin 2. etap olarak planladığı alan. Halk GYO ve Vakıf GYO, arsayı 2014 Ekim ayında 110 milyon TL+KDV...