05 / 07 / 2024

Halk GYO Selçuklu motifli proje

Halk GYO Selçuklu motifli proje

Halk GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde hayata geçireceği ofis ve ticari ünitelerden oluşan projesi için yapı inşaat ruhsatı aldı. Halk GYO'nun ofis kuleleri, çağdaş ve Selçuklu motiflerinin yer aldığı bir proje olarak öne çıkıyor.

Osmanlı Halk Pazarı Selçuklu ya da Rus pazarı modelinde yapılacak!

Geçtiğimiz hafta sonu elektrik kontağından çıkan yangında kül olan Osmanlı Halk Pazarı'nın yeni projesi ya Selçuklu ya da Rus pazarı modelinde yapılacak.

Konya Selçuklu Sağlık Merkezi ne zaman açılacak?

Her yıl yaklaşık 20 bin artan nüfusa paralel olarak ilçe halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürüten Selçuklu Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi’ne Aile Sağlığı Merkezi kazandırıyor.

Selçuklu'ya aile sağlığı merkezi inşa edilecek!

Her yıl yaklaşık 20 bin artan nüfusuna paralel olarak ilçe halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürüten Selçuklu Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi’ne Aile Sağlığı Merkezi kazandırıyor.

Halk GYO Selçuklu motifli projesi için ruhsat aldı!

Halk GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde hayata geçireceği ofis ve ticari ünitelerden oluşan projesi için yapı inşaat ruhsatı aldı. Halk GYO'nun ofis kuleleri, çağdaş ve Selçuklu motiflerinin yer aldığı bir proje olarak öne çıkıyor.

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura!

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura çekilişi 27 Ekim 2014 tarihinde saat 11.00 itibariyle gerçekleştirilecek. Kura çekilişi Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonucu!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonucu bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje TOKİ ile Konya Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 644 tane daire yer alıyor.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut belirleme kurası!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut belirleme kurası Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda gerçekleşecek. Peki TOKİ Konya Selçuklu Yazır kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 27 Ekim 2014 tarihinde Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’ nda saat 11.00 itibariyle gerçekleştirilecek.

Halk GYO ve Vakıf GYO Sancaktepe'de arsa satın aldı!

İstanbul Anadolu yakasında konut projesi geliştirmek amacıyla ortaklık kuran Halk GYO ve Vakıf GYO, Sancaktepe'de 110 milyon lira bedelle 98 bin metrekarelik arsa aldı.

Halk GYO ve Vakıf GYO Sancaktepe'de arsa aldı!

Halk GYO ve Vakıf GYO, Sancaktepe'de 110 milyon lira bedelle 98 bin metrekarelik arsa aldı. Halk GYO açıklamasına göre, Sancaktepe arsası İstanbul Finans Merkezi'ne yakınlığıyla dikkati çekiyor.

Selin Yapı'nın arazisini Vakıf ve Halk GYO aldı!

Selin Yapı'nın Sancaktepe'de inşa ettiği Rings İstanbul projesinin 2'nci etap arsası Vakıf Gayrimenkul ve Halk GYO'nun oldu. Vakıf ve Halk GYO müşterek konut projesi geliştirmek amacıyla 110 milyon lira+KDV bedelle satın aldı...

Halk GYO ile Vakıf GYO Sancaktepe'de 110 milyon liraya arsa aldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılı açıklamaya göre Halk GYO ile Vakıf GYO Sancaktepe'de 110 milyon liraya arsa aldı.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura 2014!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 27 Ekim tarihinde gerçekleşecek. Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda saat 11.00 itibariyle gerçekleştirilecek kura kapsamında 644 konut sahiplerini bulacak.

Halk GYO Selçuklu motifli proje Haberi

Halk GYO Selçuklu motifli proje

Halk GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde hayata geçireceği ofis ve ticari ünitelerden oluşan projesi için yapı inşaat ruhsatı aldı. Halk GYO'nun ofis kuleleri, konseptleri itibariyle çağdaş ve Selçuklu motiflerinin yer aldığı bir proje olarak öne çıkıyor.


Halk GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde hayata geçireceği ofis ve ticari ünitelerden oluşan projesi için yapı inşaat ruhsatı aldı.

Halk GYO'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde yer alan yaklaşık 33 bin metrekare yüz ölçümlü arsası üzerinde hayata geçireceği 34 ve 46 katlı iki ofis kulesi ile 8'er katlı üç ticari binanın yer alacağı karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı. Toplam inşaat alanının yaklaşık 410 bin metrekare olacağı projenin tamamlanmasıyla, Halk GYO'nun gayrimenkul portföy büyüklüğünün 4 milyar lira seviyesine yaklaşması bekleniyor.


Halk GYO'nun...