06 / 05 / 2024

halk gyonun genel müdür kim

halk gyonun genel müdür kim

Halk GYO Genel Müdürü Kazım Şimşek emekli olmak üzere istifa etti. Halk GYO'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi.

Türkiye'de hane halkı büyüklüğü 2022'de 3,17 kişiye düştü!

TÜİK İstatistiklerle Aile 2022 yılı sonuçlarını değerlendiren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye'de hane halkı büyüklüğünün 2022'de 3,17 kişiye düştüğünü söyledi.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin değeri dudak uçuklattı! 

Halk GYO, Halkbank Ataşehir Şubesi ve Halkbank Genel Müdürlüğü olarak kullanılan Ataşehir Finans Kule'nin değerleme raporunu yayımladı. Peki Ataşehir Finans Kule'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Halk otobüsleri hakkında yetkili isimden flaş talep

Benzin ve motorine gelen zamların ardından vatandaşların vazgeçilmezi olan halk otobüslerine de zam geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, akaryakıt fiyatlarına dikkati çekerek, "Özel halk otobüslerine verilen devlet destekleri kesinlikle artırıl

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Erdal Bekin, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüten Erdal Bekin'in, 26 Mayıs 2022 tarihi itibariyle asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Halk GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Halk GYO'nun 31 Mart 2021 tarihinde yapılan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları tescil edilmiş olup, tescil ilanı 29 Nisan 2021 10319 tarih ve sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Halk GYO'nun esas sözleşmesi tadil edildi!

Halk GYO'nun 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında onaylanan  "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri 29 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi. 

Halk GYO genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Halk GYO'nun genel kurul sonuçlarına ilişkin toplantı tutanağı, tutanak eki olan onaylı esas sözleşme tadil metni ve hazirun cetveli yayınlandı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'dek kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin, "Gönlümüzde yatan merkezi hükümet ile yerel yönetimler arasında karşılıklı güçlü bir diyaloğun olmasıdır" dedi.

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu!

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010'da kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu. Halk Sigorta'da 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürü'ydü.

Bülent Karan kimdir?

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan kimdir? Bülent Karan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bülent Karan'ın biyografisi...

Bülent Karan, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Genel Müdür Yardımcısı Erdal Bekin'in Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının kabulüne, Bülent Karan'ın boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilmesine karar verildi.  

halk gyonun genel müdür kim Haberi

halk gyonun genel müdür kim

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Kazım Şimşek emekli olmak üzere istifa etti.


Halk GYO'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:


"Yönetim Kurulumuzca  Şirketimiz Genel Müdür'ü Sayın Kazım ŞİMŞEK'in emekli olmak üzere sunduğu istifasının 30 Nisan 2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere kabulüne ve Şirketimiz Genel Müdür Yardımcısı Sayın Şeref AKGÜL'ün Genel Müdürlük görevini vekaleten yürütmesine oybirliğiyle karar...