28 / 04 / 2024

Halk otobüsleri hakkında yetkili isimden flaş talep

 Halk otobüsleri hakkında yetkili isimden flaş talep

Benzin ve motorine gelen zamların ardından vatandaşların vazgeçilmezi olan halk otobüslerine de zam geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, akaryakıt fiyatlarına dikkati çekerek, "Özel halk otobüslerine verilen devlet destekleri kesinlikle artırıl



Ülkemizde benzin ve motorin fiyatlarının ciddi boyutlara ulaşmasının ardından vatandaşın işe ve okula gitmek adına mecbur kullanmak zorunda olduğu halk otobüslerine de zam geldi. Bu zam öyle ki bazı vatandaşlarımız tarafından karşılanamayacak bir boyuta ulaştı. Konuyla ilgili Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den flaş bir talep geldi. 

Palandöken, akaryakıt fiyatlarına dikkati çekerek, "Özel halk otobüslerine verilen devlet destekleri kesinlikle artırılmalı." ifadesini kullandı.

Palandöken, yazılı açıklamasında, halk otobüsçü esnafının yükünün hafifletilmesi gerektiğini bildirdi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön