06 / 05 / 2024

Halkalı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi

Halkalı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi

2003 yılında Gebze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni öğretim hayatına kazandıran PAGEV, bu sene Halkalı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi’ni de eğitim kurumları zincirine ilave etti...

Endüstri bölgelerinde kullanma izni bedeli belli oldu!

Hazine taşınmazlarının idaresi hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 22 Eylül 2016 tarihinde 29835 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.Yönetmelik ile endüstri bölgelerinde kullanma izni bedeli belli oldu..

2D1 Tasarım Toplantısı 8 Eylül'de Yapı-Endüstri Merkezi’nde yapılacak!

Mimarlık, içmimarlık ve tasarım temsilcilerini yıl boyunca buluşturan etkinliklerin başında gelen ve bu yıl altıncısı düzenlenen 2D1 Tasarım Toplantıları 8 Eylül Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek.

Mobilyacılar endüstri 4.0 hakkında ne düşünüyor?

Dünya Gazetesi yazarı Rüştü Bozkurt, Şişecam Planlama Müdürü Yurdakul Alpay ve MOSFED Başkanı Ahmet Güleç ile endüstri 4.0'ı konuştu.

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şimşek tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi kuruldu!

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi, Nurşen Ayana tarafından 60 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Nautilus İnşaat ve Endüstri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nautilus İnşaat ve Endüstri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Semih Karagöl tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisi Taş Yapı'nın!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne okul arazisinin korunması için açtığı davalar sürmesine karşın İstanbul Valiliği, Taş Yapı’ya okulda çalışma yapabileceklerine ilişkin izin verdi. Şirket yetkilileri dün sabah erken saatlerde okula giderek ölçüm yaptı.

Servet GYO İkitelli Çelik Endüstri Merkezi değerleme raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda İkitelli Çelik&Törün Endüstri Merkezi'nin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Rönesans Endüstri, Rusya'da LNG Tesisi Projesi'ni inşa edecek!

Rusya’nın kutup bölgesinde LNG Tesisi Projesi’nin yapımını sürdüren Rönesans Endüstri’nin radarında Afrika, Ortadoğu ve Türkiye var.

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Polat tarafından kuruldu.

TMSF, Yonca Yapı Endüstri'nin gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu “Ataşehir Gayrımenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" Satış Komisyonu Başkanlığı, Yonca Yapı Endüstri A.Ş.nin gayrimenkullerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin bedeli 120 milyon dolar olarak belirlendi.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisinde 4 kule projesi askıya çıktı!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne arazisinin korunması için dava açtı.

Halkalı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi Haberi

Halkalı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi

İstihdam hacmi 300 bini aşan Türk plastik sektörünün eğitimli eleman ihtiyacı da her geçen gün artıyor. Sektörün eleman ihtiyacı şu anda 25 bin kişi. Eğitim misyonu doğrultusunda sektöre her yıl 700 civarında eğitimli eleman kazandıran PAGEV, bununla yetinmeyerek mezun sayısını daha da artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  



Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı ile birlikte eğitim çalışmalarına hız verdi. 2003 yılında Gebze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni öğretim hayatına kazandıran PAGEV, bu sene Halkalı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi’ni de eğitim kurumları zincirine ilave etti.



PAGEV, ilk öğrencilerini bu dönem kabul eden Halkalı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi ile yetinmeyerek, değişik meslek liselerinde “plastik” bölümü açılması yönünde çalışmalar da yaptı. Kocaeli Kartepe Teknik ve...