04 / 05 / 2024

halkalı cemevi inşaatı ne zaman bitecek

halkalı cemevi inşaatı ne zaman bitecek

Halkalı'da inşa edilecek çok amaçlı 12 katlı cemevi ve kültür merkezinde, ibadethanenin yanı sıra öğrenci yurdu, kütüphane, kreş, dershane, toplantı salonları, sanat, kültür ve eğitim merkezleri yer alacak....

Kirazlı–Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başlıyor!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmalarına bugün yeniden başlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

Halkalı'da inşaat malzemeleri taşıyan tır devrildi!

Halkalı'da inşaat malzemeleri taşıyan tır, Küçükmece istikametindeki çevre yolu bağlantısında kontrolden çıkarak devrildi.

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Antalya Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi Projesi’nde hafriyat çalışmaları başladı. Projenin 4 bin 500 metrekarelik toplam inşaat alanı ve donatılarıyla önemli bir ihtiyaca cevap vermesi planlanıyor.

Halkalı Cami'nin inşaatı tam gaz devam!

TOKİ tarafından İstanbul Küçükçekmece'de inşaatına devam edilen Halkalı Cami, yaklaşık 7 bin metrekarelik alanda, toplamda 3 bin 205 kişilik kapasiteye sahip olacak.

İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 16 metro hattı!

"Her yerde metro, her yere metro" hedefi ile çalışmalarına devam eden İBB, İstanbul'da 16 metro hattı inşa ediyor. Üsküdar, Halkalı, Başakşehir, Eminönü.. Peki bu metrolardan hangisi sizin evinizin bulunduğu ilçeden geçiyor? İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 16 metro hattı!

Kirazlı-Halkalı Metrosu'nun inşaatı başladı!

Binlerce kişinin merakla beklediği Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'ndan müjdeli haber geldi. Metro hattında inşaat çalışmaları başladı.

Tekirdağ Muratlı'da cemevi inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratlı ilçesi Muradiye Mahallesi’nde yükselecek olan cemevi inşaatının temeli törenle atıldı.

Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'i tamam!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'inin tamamlandığı bildirildi. Salman, cemevi inşaatını bu yıl içinde tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

Silivri Cemevi inşaatı için kampanya başlatılıyor!

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Derneği Silivri Şube Başkanı Abdullah Kaya, Silivri Cemevi'nin inşaatının yavaş ilerlediğini belirtti. Kaya inşaat çalışmalarını hızlandırabilmek için bağış toplama kampanyası düzenleyeceklerini söyledi.

Kirazlı-Halkalı metro hattı inşaat ihalesi 9 Ağustos'ta!

Kirazlı-Halkalı metro hattı inşaat ihalesi 9 Ağustos Salı günü saat 10:00'da yapılacak. Projenin 4 milyar 185 milyon TL'ye mal olması öngörülüyor.

Antalya'da Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi ve Cemevi inşa ediliyor!

Antalya Yeşildere Mahallesi'nde yaptırılan Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatında denetlemelerde bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Manevi zenginliği artıracak bir merkez olacak" dedi.

Maltepe Cemevi inşaatı ne zaman bitecek?

STK buluşmaları kapsamında Sivaslılarla buluşan Başkan Ali Kılıç, Maltepe Cemevi için şunları söyledi: “Uzun yıllardır bitirilemeyen cemevini sizin onayınız ve izninizle yapıp, anahtarı sizlere teslim edeceğiz”

halkalı cemevi inşaatı ne zaman bitecek Haberi

halkalı cemevi inşaatı ne zaman bitecek

Türkiye’nin en büyük cemevi projesi olan İstanbul Cemevi ve Kültür  Merkezi’nin temeli törenle atıldı.


Halkalı'da inşa edilecek çok amaçlı 12 katlı cemevi ve kültür merkezinde, ibadethanenin yanı sıra öğrenci yurdu, kütüphane, kreş, dershane, toplantı salonları, sanat, kültür ve eğitim merkezleri yer alacak.


Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Cemal Canpolat, törende yaptığı konuşmada, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sevgiyle ve hoşgörüyle inançlarını sürdüreceklerini söyledi. Canpolat, kimseyi incitmeden, hor görmeden "Allah, Muhammed, Ali" diyerek, bütün insanlara bir nazardan bakarak kendi inanç ve kültürlerini yaşamaya, yaşatmaya devam edeceklerini vurguladı.


İhtiyaç, talep ve haklarının görmezlikten gelinmemesi gerektiğini anlatan Canpolat, cemevlerinin statüsüyle ilgili hukuki bir karara varılamadığını, Aleviler'in genel bütçeden de pay almadıklarını söyledi.


Canpolat, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı, İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temelinin...