03 / 05 / 2024

halkalı gümrüğü nerede

halkalı gümrüğü nerede

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Halkalı Gümrük Müdürlüğü'nün Büyükçekmece'de inşa edilen yeni gümrük tesisini gezdi. Yapımına geçen yıl başlanan tesisteki çalışmaları yerinde inceleyen Canikli, inşaat personelinden proje bilgileri aldı.

Halkalı İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm için neyi bekliyor?

Küçükçekmece Halkalı İstasyon Mahallesi’nde kentsel dönüşüm neden durdu? Küçükçekmece Belediyesi, İstasyon Mahallesi’nde neden imar uygulaması yapamıyor? Halkalı gümrüğü ve Marmaray Halkalı İstasyonu’nun olduğu bölgede hangi konut projeleri var?..

ABD Fransa'ya ilave yüze 25 gümrük vergisi uygulayacak!

ABD, Fransa'nın Amerikan teknoloji devlerine dijital hizmet vergisi getirmesine yanıt olarak ülkeye ilave yüzde 25 gümrük vergisi uygulayacak.

İthalatta 800'den fazla ürüne ilave gümrük vergisi getirildi!

İthalatta 800'ün üzerinde eşya için eylül ayının sonuna kadar ürün bazında değişen oranlarda yüzde 30'a kadar ilave gümrük vergisi uygulanacak. Bu tarihten sonra ise 10 puana kadar daha düşük oranlarda ilave gümrük vergisi alınacak.

Prefabrik yapılara ek gümrük vergisi getirildi!

Mücevherat, golf arabası ve prefabrik yapıların yer aldığı çok sayıda ürüne yüzde 30’a kadar ek gümrük vergisi getirildi...

Mersin Toroslar'da 20.8 milyon TL'ye icradan satılık gümrüklü antrepo!

Mersin 7. İcra Dairesi Müdürlüğü, Mersin İli, Toroslar İlçesi, Arpaçsakarlar Mahallesi, 9842 Ada, 6 Parselde yer alan gümrüklü antrepoyu 20 milyon 823 bin 165 TL'ye icradan satıyor...

ABD çelik ithalatına gümrük vergisini yüzde 25'e indirdi!

ABD'nin Türkiye'den yaptığı çelik ithalatına uyguladığı yüzde 50 oranındaki gümrük vergisi yüzde 25 seviyelerine düşürüldü.

İnşaat demirinde gümrük vergisi yüzde 30'a çıkarıldı!

İnşaat demiri ithalatında uygulanan gümrük vergisi oranı Dünya Ticaret Örgütü üyesi olmayan ülkeler için yüzde 10'dan yüzde 30'a yükseltildi. Karar, Resmi Gazete'de yayınlandı.

İnşaat çeliği ithalatında gümrük vergisi artacak mı?

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Veysel Yayan, inşaat çeliği ithalatında uygulanan gümrük vergisi oranlarının Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) üyesi olmayan ülkeler için yüzde 30'a yükseltilmesiyle ilgili konuştu.

Demir-çelik ithalatına yüzde 30 gümrük vergisi!

Dünya Ticaret Örgütü üyesi olmayan ülkelerden demir-çelik alımına yüzde 30 gümrük vergisi getirildi.

Erenköy Gümrüğü, millet bahçesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Erenköy Gümrüğü'nün olduğu alanın kaldırılması gerektiğini söyledi. Konuyu da biliyoruz. İnşallah gümrüğün kaldırılmasıyla birlikte mülkiyeti hazineye ait olan o arazide Ataşehir'e millet bahçesi kazandırıyoruz" dedi.

Erenköy’deki gümrük alanı millet bahçesi oluyor!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Ataşehir'deki 30 yıllık mülkiyet ve imar sorunun çözüleceğini söyledi. Başkan İsmail Erdem yoğun trafiğe sebep olan Erenköy Gümrüğü'nün yerine millet bahçesi yapılacağı da dile getirdi. 

KİPTAŞ Başakkent Gölet nerede?

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesinde satışlar başladı. Peki fiyatların 204 bin TL'den başladığı KİPTAŞ Başakkent Gölet nerede hayata geçiriliyor?

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Apartıman Gül nerede?

13 kat üzerinde toplam 25 konut ünitesi ve 1 ticari üniteden Apartıman Gül  projesinde satışlar devam ediyor... Peki Apartıman Gül nerede hayata geçiriliyor?

halkalı gümrüğü nerede Haberi

halkalı gümrüğü nerede

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, yoğun sınır kapılarındaki tır kuyruklarının önümüzdeki yaza kadar biteceği müjdesini verdi.


Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, yoğun sınır kapılarındaki tır kuyruklarının önümüzdeki yaza kadar biteceği müjdesini vererek, "İnşallah 2015 yazına kadar ana giriş ve çıkış kapılarımızda, yani trafiğin yoğun olduğu kapılarımızda ciddi bir rahatlama olacak" dedi.


Bakan Canikli, Halkalı Gümrük Müdürlüğü'nün Büyükçekmece'de 17 Eylül 2013'te temeli atılan yeni gümrük tesisini gezdi. Yapımına geçen yıl başlanan tesisteki çalışmaları yerinde inceleyen Canikli, inşaat personeli ve gümrük yetkilileriyle bir araya gelerek projeye ilişkin güncel bilgileri aldı.


Canikli, Türkiye'nin gümrük kapılarında modernizasyonun tüm hızıyla devam ettiğini söyledi, buralarda her geçen gün artan teknoloji kullanımına dikkati çekti. İnşa edilen tesisin, Türkiye'nin gümrüklerde ulaştığı en ileri teknoloji seviyesinin ortaya konulduğu bir...