03 / 05 / 2024

Halkalı Güneşli Hattı

Halkalı Güneşli Hattı

Mehmet Okay'a göre 2015 yılında Halkalı - Güneşli hattı ve Ümraniye yıldızı parlayan bölgeler olacak. Okay, "Marmaray bağlantısıyla ulaşacak olan metro hattının gelmesiyle Ümraniye'nin değeri daha artacak" diyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres!

Toplam 232 adet konut ve 4 adet ticari ünitenin bulunduğu proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli hattında yükseliyor.

İŞ GYO Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı!

İŞ GYO, Halkalı'daki Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı. KDV dahil 82 milyon 10 bin TL bedelle satılan binanın bedeli tapu devir işlemleri ile eş zamanlı olarak tahsil edildi.

İş GYO Güneşli binasını 82 milyon liraya sattı!

İş GYO tarafından dün yapılan KAP açıklamasında Küçükçekmece Halkalı'da bulunan Güneşli Ofis Binası'nın Sun Turizm İnşaat'a satıldığı duyuruldu.

İş GYO'nun Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Küçükçekmece Halkalı'da bulunan Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm inşaat'a sattığını duyurdu.

İş GYO'nun Güneşli Ofis Binası 69.5 milyon TL'ye satıldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da yer alan Güneşli Ofis Binası 69 milyon 500 bin TL'ye Sun Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satıldı.

Referans Güneşli ev fiyatları!

Referans Güneşli Konutları Masko'ya 12 dakika, Olimpiyat Stadı'na ise 16 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Proje Bağcılar - Güneşli hattında yükseliyor. İşte Referans Güneşli ev fiyatları...

Referans Güneşli'de lansmana özel 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KİLER GYO talep toplama döneminin ardından Referans Güneşli'de satışlara başladı. Güneşli- Bağcılar hattında inşasına başlanan Referans Güneşli lansman dönemine özel olarak peşin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Mehmet Okay: 2015'te Halkalı-Güneşli Hattı ve Ümraniye'ye dikkat!

Mehmet Okay'a göre 2015 yılında Halkalı - Güneşli hattı ve Ümraniye yıldızı parlayan bölgeler olacak. Okay, "Marmaray bağlantısıyla ulaşacak olan metro hattının gelmesiyle Ümraniye'nin değeri daha artacak" diyor.

Güneşli su kesintisi 26 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar ilçesi Güneşli mahallesinde şebeke hattı yenilenmesi nedeni ile 26 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Halkalı ve Güneşli ulaşım avantajı nedeniyle konut yatırımlarının adresi oldu!

Toplu konut projeleri ve çöplüğüyle anıları Halkalı ile endüstriyel yapıların yoğun olduğu Güneşli, ulaşım avantajı nedeniyle konut yatırımlarının adresi oldu. Her iki bölgede de metrekare fiyatları 5 bine dayandı

Halkalı ve Güneşli'de metrekare birim fiyatları 5 bin TL'ye yükseldi!

Toplu konut projeleri ve çöplüğüyle anıları Halkalı ile endüstriyel yapıların yoğun olduğu Güneşli, ulaşım avantajı nedeniyle konut yatırımlarının adresi oldu. Her iki bölgede de metrekare fiyatları 5 bine dayandı...

Mimar Sinan'ın Güneşli'deki 5 asırlık köprüsü ihmalden çürüyor!

Mimar Sinan'ın Güneşli'deki 5 asırlık köprüsü ihmalden çürüyor. Her gün yanından binlerce aracın geçtiği Mimar Sinan'ın Halkalı-Güneşli kavşağındaki az bilinen eserlerinden Odabaşı Köprüsü ihmalden çürüyor...

Güneşli Express Residence!

1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri ile Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen Güneşli Express Residence, Avrupa Yakası'nın gelişen bölgesi Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı Güneşli'de konumlandırılıyor...

Halkalı Güneşli Hattı Haberi

Halkalı Güneşli Hattı

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2015'te İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgelerin başında Halkalı-Güneşli'nin geleceğini, Anadolu yakasında da yeni ofis ve rezidans projeleriyle Ümraniye bölgesinin öne çıkacağını düşünüyor. Okay, "Marmaray bağlantısıyla ulaşacak olan metro hattının bölgeye gelmesiyle Ümraniye'nin değeri bir kat daha artacak" diyor. 

¦ Ant Yapı için 2014 verimli bir yıl oldu mu? 

Yurt dışında yıllık 1 milyar dolarlık yurt içinde ise 250 milyon dolarlık devam eden işlerimizin üstüne yüzde 10 artış ile yurt dışında taahhüt işlerimizin yıllık cirosunu l.l.milyar ve yurt içinde yatırım projelerimizi 275.milyon yıllık ciro hedeflenmekte ki bu işler yurt dışında Rusya, Ukrayna ve Türkmenistan içinde yaklaşık 30 iş ile yurt içinde 4 yatırım projesiyle bu hedeflerimizin gerçekleşmesini beklemekteyiz. 

¦ 2015'ten beklentileriniz nasıl? 

Önümüzdeki yıl geçen yıl gibi seçim...